Регионалната структура на НСНИ в Бургас отбеляза края на годината с изискан Коледен бал

Регионалната структура на Национално сдружение Недвижими имоти в Бургас отбеляза успешната за бранша 2023 г. с пищен Коледен бал в хотел „България“.

На събитието присъстваха над 200 брокери от водещите агенции в морския град. Специален поздравителен адрес бе прочетен от председателя на НСНИ Александър Бочев. На коледното парти, 31-ро поред, присъстваха и бившите председател и зам.-председател на НСНИ – Добромир Ганев и Ирена Перфанова.

Официални гости на събитието бяха Станимир Апостолов – заместник-кмет по Финанси, бюджет, икономика и морско дело на Община Бургас, арх.Тихомир Райчев – главен архитект на Община Бургас, общинският съветник д-р Георги Дракалиев, Веселин Петров – изпълнителен директор на банка ДСК дом, нотариус Милена Илчева, зам. директорът на ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“ инж. Кремена Маркова, управителят на Център за обществена подкрепа Мария Атанасова и редица представители на бизнеса, партниращи си успешно с регионалната структура на НСНИ.

По време на официалната част от вечерта, Стефка Калчева – зам. председател на НСНИ и председател на Регионална структура в Бургас, връчи грамоти и плакети на най-изявените членове на сдружението. Стефан Стефанов и Румяна Георгиева бяха наградени от Регионална структура Бургас, като първите представители на бранша, станали преподаватели в новата паралелка за обучение на брокери, разкрита в гимназията по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“.

Организаторите на събитието – Константин Гагашев и Стефан Стефанов от „Кантора 056“, зарадваха присъстващите с много изненади и чудесна програма.

Балът имаше кауза – събраните пари от томболата и от благотворителния търг на детски рисунки ще бъдат дарени на Център за обществена подкрепа – Бургас. Дарени ще бъдат 6150 лв.

Водещ на забавната програма бе Георги Николов-Жорони. Той е първият стендъп комедиант, реализирал европейско турне.

За доброто настроение се погрижиха група „Four”, професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ и DJ Пепи. Домакините от хотел „България“ показаха отлично ниво. С подобаваща тематична украса бе създадена празнична атмосфера, а кулинарните предложения бяха високо оценени от присъстващите. Коледното парти премина с много настроение, танци, празнични наздравици и забавни игри. Накрая бе разрязана и традиционната празнична торта.

Сродни статии

21-фев.-2024
21-фев.-2024 Сделките с имоти в София нараснаха с 44%

Над 27% повече продажби в шестте най-големи града Общо за страната увеличението през четвъртото тримесечие е с 15 на сто Чепеларе е №1 със 64% повишение Сделките с имоти в София нараснаха с близо 44% в периода от октомври до декември спрямо предходното тримесечие, показват данни на Агенцията по вписванията. През четвъртото тримесечие на миналата година в столицата са регистрирани 10 075 сделки с имоти, при 7001 продажби през третото тримесечие. По принцип четвъртото тримесечие на годината е най-добро за пазара на имоти и миналата година не прави изключение. Регистрираните покупки на къщи и апартаменти от октомври до декември в […]

Научи повече
19-фев.-2024
19-фев.-2024 Как да разпознаем коректния брокер на недвижими имоти?

Инж. Галина Максимова е експерт с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. От 1992 г. е собственик и управител на агенция за недвижими имоти „Софконсулт” ЕООД. Тя разказва за етиката на професията на брокера на недвижими имоти и как потребителите могат да следят за спазването ú. – Г-жо Максимова, в края на миналата година бяхте преизбрана за пореден мандат като председател на Комисията по професионална етика (КПЕ) към НСНИ. Кои са най-фрапиращите порочни практики на брокери на недвижими имоти, които достигат до Вас и има ли тенденция до КПЕ да достигат повече жалби и сигнали за некоректно поведение от страна на брокери […]

Научи повече
14-фев.-2024
14-фев.-2024 Как се променя жилищният пазар у нас и има ли тенденция за застой?

Жилищният пазар в България е в основата на икономическата дейност и социалното развитие на страната. През последните години се наблюдават значителни промени в този сектор, включително иновации в строителството, промени в динамиката на търсенето и предлагането, както и въздействието на глобалната пандемия. Темата за покупка на недвижимо имущество, както и цените на имотите е много актуална за обществото. Икономическия отчет на строителния сектор за деветте месеца на миналата година, изготвен от Камарата на строителите в България и публикуван на интернет страницата на браншовата организация, показва че жилищносто строителство и това на офис площи все още заема значителна част от строителната […]

Научи повече
09-фев.-2024
09-фев.-2024 Отчитаме значителен ръст в строителството

За периода януари-септември 2023 г. сектор „Строителство“ е произвел продукция на стойност 13 015 млн. лв., сочат данните на Икономическия отчет на строителния сектор, изготвен от Камарата на строителите в България. Сградно строителство, което включва жилищно и нежилищно строителство, формира произведена продукция за деветмесечието на 2023 г. в размер на 7 542 млн. лв., или с дял от 57,9 на сто от общо произведената продукция в сектора за разглеждания период. Произведената продукция в сградното строителство се увеличава с 24,8 на сто в сравнение с деветмесечието на 2022 г. по предварителни данни на НСИ. В инженерната инфраструктура произведената продукция за деветмесечието […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: