Регионалната структура на НСНИ в Бургас отбеляза края на годината с изискан Коледен бал

Регионалната структура на Национално сдружение Недвижими имоти в Бургас отбеляза успешната за бранша 2023 г. с пищен Коледен бал в хотел „България“.

На събитието присъстваха над 200 брокери от водещите агенции в морския град. Специален поздравителен адрес бе прочетен от председателя на НСНИ Александър Бочев. На коледното парти, 31-ро поред, присъстваха и бившите председател и зам.-председател на НСНИ – Добромир Ганев и Ирена Перфанова.

Официални гости на събитието бяха Станимир Апостолов – заместник-кмет по Финанси, бюджет, икономика и морско дело на Община Бургас, арх.Тихомир Райчев – главен архитект на Община Бургас, общинският съветник д-р Георги Дракалиев, Веселин Петров – изпълнителен директор на банка ДСК дом, нотариус Милена Илчева, зам. директорът на ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“ инж. Кремена Маркова, управителят на Център за обществена подкрепа Мария Атанасова и редица представители на бизнеса, партниращи си успешно с регионалната структура на НСНИ.

По време на официалната част от вечерта, Стефка Калчева – зам. председател на НСНИ и председател на Регионална структура в Бургас, връчи грамоти и плакети на най-изявените членове на сдружението. Стефан Стефанов и Румяна Георгиева бяха наградени от Регионална структура Бургас, като първите представители на бранша, станали преподаватели в новата паралелка за обучение на брокери, разкрита в гимназията по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“.

Организаторите на събитието – Константин Гагашев и Стефан Стефанов от „Кантора 056“, зарадваха присъстващите с много изненади и чудесна програма.

Балът имаше кауза – събраните пари от томболата и от благотворителния търг на детски рисунки ще бъдат дарени на Център за обществена подкрепа – Бургас. Дарени ще бъдат 6150 лв.

Водещ на забавната програма бе Георги Николов-Жорони. Той е първият стендъп комедиант, реализирал европейско турне.

За доброто настроение се погрижиха група „Four”, професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ и DJ Пепи. Домакините от хотел „България“ показаха отлично ниво. С подобаваща тематична украса бе създадена празнична атмосфера, а кулинарните предложения бяха високо оценени от присъстващите. Коледното парти премина с много настроение, танци, празнични наздравици и забавни игри. Накрая бе разрязана и традиционната празнична торта.

Сродни статии

08-юли-2024
08-юли-2024 Роля и употреба на протоколите за оглед и договорите

На 4 юли 2024 г. в централния офис на НСНИ се проведе дискусия между представители на бранша на тема „Протоколите за оглед и договорите за сътрудничество“. В дискусията се включи  адв. д-р Бисерка Маринова, която обърна внимание, че правенето на огледи е само една малка част от задълженията на брокера. Осъществяването на оглед само по себе си не означава, че трябва да има плащане на комисиона (според съдебната практика). Как агенциите за недвижими имоти и брокерите да защитават правата на клиентите? Как да защитят себе си от нелоялни клиенти? Къде се срещат доверие, професионализъм и етика? Правно становище Адв. Маринова […]

Научи повече
25-юни-2024
25-юни-2024 Отворена среща дискусия „ЕТИКАТА- МОСТЪТ МЕЖДУ НАС“ се състоя в гр. Варна

На 20 юни 2024 г. във Варна се проведе поредната отворена среща дискусия „Етиката мостът между нас“ под надслов „РАБОТИМ СЪВМЕСТНО – УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО”.     Събитието е част от кампанията на Комисията по професионална етика към НСНИ и набира все по-голяма популярност сред професионалистите в бранша. На събитието присъстваха повече от 100 участници, членове на регионалната структура на НСНИ във Варна, както и много професионалисти от града и страната. Основни теми бяха етиката между професионалните брокери, етиката в маркетинга и рекламата, добавена стойност на посредника и др. Обсъдиха се начините, по които работата между посредниците водят до най – добър резултат […]

Научи повече
24-юни-2024
24-юни-2024 Александър Бочев: Пазарът на недвижими имоти е спокоен

– Г-н Бочев, какво е състоянието на пазара на недвижими имоти в момента? – Много често ми задават въпроса – добър ли е пазарът. И винаги отговарям с контравъпрос – за кого да е добър? Много често се случва, че понякога пазарът е добър за продавачите, друг път за купувачите. Ако разглеждаме пазара от гледна точка на цените и движението им нагоре или надолу, за мен добрият пазар е този, който може да бъде лесно прогнозируем. През 2019 г. всички прогнози бяха разбити на пух и прах – вместо да тръгне надолу, пазарът се изстреля нагоре със светкавични темпове. В […]

Научи повече
07-юни-2024
07-юни-2024 Брокери на недвижими имоти обсъдиха регулирането на бранша

Кръгла маса „Необходимо законодателство за посредническите услуги при сделки с недвижими имоти“, организирана от Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ), с подкрепата на Съвета на браншовите организации към Българската търговско-промишлена палата (БТПП), се проведе на 6 юни 2024 г. в БТПП. Събитието събра представители на НСНИ, БТПП, Камарата на независимите оценители, Камарата на архитектите, Националната асоциация на строителните предприемачи, Нотариалната камара, Асоциацията на кредитните посредници в България, Асоциацията на дружествата за управление на етажната собственост, Националния съюз на юристконсултите, агенции за недвижими имоти и медии. Присъстващите се обединиха около идеята за необходима регулация на бранша на посредническите услуги при сделки с […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: