Сектор Недвижими имоти – проблемите, бъдещето и възможностите – дискусионен панел с бизнеса

Дискусионен панел с бизнеса: Сектор Недвижими имоти – проблемите, бъдещето и възможностите.

Част от 38-ма международна научно-практическа конференцияСтроително предприемачество и недвижима собственост“, посветена на 70 години от създаването на катедраБизнес, инвестиции, недвижими имоти“.

 10 ноември 2023 г. в Зала Аула на ИУ-Варна. 

Конференцията е едно от най- големите и престижни академични събития, което се провежда традиционно всяка година с организатор Икономически Университет – Варна.

9:30 ч. –  Официално откриване

10:00 -11:30 ч. Дискусионен панел с бизнеса: Сектор Недвижими имотипроблемите, бъдещето и възможностите.

 Ко-модератори на панела

Доц. д-р Анна Господинова – ИУ-Варна

Добромир Ганев – Real estate експерт НСНИ

Панелисти

Доц. д-р Маню Муравенов – Импакт оценители

Проф. д-р арх. Борислав Борисов – Камара на архитектите в България

Силвия Катева – Кредит мениджър

Евгени Василев – Арко имоти

Основни акценти на дискусията:

– Състояние на пазара на имоти през 2023 г. – данни, анализи, прогнози

– Предизвикателствата, с които секторът трябва да се справи през 2024 г.

– Устойчив бизнес, синергия и прилагане на добрите практики

Дискусията е насочена към всички участници на пазара на имоти: висши мениджъри, предприемачи и инвеститори, научна общност, архитекти, брокери, оценители, строители, банки и кредитни консултанти и др.

Ако сте брокер, предприемач, бизнес лидер или инвеститор, ще бъде полезно за Вас да присъствате и да чуете участниците в панела, които ще споделят знания и опит. В кафе паузата ще имате възможност да направите нови бизнес контакти и да се вдъхновите за нови начинания. 

Ето какво да очаквате от събитието:

  • Възможност за нови бизнес контакти

 Конференцията Ви дава уникална възможност да се срещнете и общувате с хора, които са пример за успех в бизнеса. Ще имате възможност да обменяте идеи, да търсите и да намерите партньорства и инвеститори за Вашите проекти. 

  •  Представители на различни сектори от икономиката

 Конференцията е събитие, което обединява представители на различни браншове на икономиката, свързани с недвижимите имоти. Това Ви дава шанс да научите за нови възможности за бизнес и да обогатите опита и знанията си.

Конференцията е събитието, което не трябва да пропускате. Присъствието е безплатно.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Сродни събития

19-фев.-2024
19-фев.-2024 ВАРНА – годишно продължаващо обучение по ЗМИП за брокери на недвижими имоти

ГОДИШНО ПРОДЪЛЖАВАЩО ОБУЧЕНИЕ ПО ЗМИП ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ   Присъствено обучение на НСНИ и Регионална структура ВАРНА 12 МАРТ 2024 г., 12:00-18:00 ч.гр. ВАРНА, хотел Черно Море, зала Галата Законът за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП) въведе изискването за провеждане на ежегодни обучения по ЗМИП на служителите на задължените по закона лица. Сред тези задължени лица са и професионалните посредници при сделки с недвижими имоти. Съобразявайки се тези изисквания и с цел да е максимално полезно за своите членове, Национално сдружение Недвижими имоти съвместно с адв. Светлана Георгиева (Адвокатско дружество Георгиева и Джутев), член на УС на […]

Научи повече
14-фев.-2024
14-фев.-2024 Безплатен Семинар: “Специфики при оценяването на недвижими имоти за целите на банковото кредитиране”

Регионална структура Пловдив на НСНИ Ви канят на безплатен семинар на тема „Специфики при оценяването на недвижими имоти за целите набанковото кредитиране”, който ще се проведе на 21.02.2024 г., сряда, 13.00-16.00 ч., гр. Пловдив, Бизнес сграда „Офис Парка Пловдив“, бул. „Свобода“65А,  чрез регистрация. Семинарът ще се състои от два модула.  Първи модул: Лектор инж. Юлия Янчева.  Инж. Юлия Янчева е Независим оценител на недвижими имоти и собственик на консултантско дружество „Креа България“ ЕООД, сертифицирано от Камарата на независимите оценители в България.Има 5 годишен професионален опит във финансовата система като жилищен консултант в голяма българска банка и над 15 годишен опит […]

Научи повече
06-фев.-2024
06-фев.-2024 НАЦИОНАЛЕН ТИЙМБИЛДИНГ НА БРОКЕРИТЕ ОТ НСНИ, март 2024 г., гр. Хисаря

НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИорганизира НАЦИОНАЛЕН ТИЙМБИЛДИНГ НАБРОКЕРИТЕ ОТ НСНИ 22-24 март 2024 г. „Аугуста СПА Хотел“, гр. Хисаря Включете се в първия по рода си Национален тиймбилдинг на брокерите от НСНИ, който ще се проведе от 22 до 24 март 2024 г., в „Аугуста СПА Хотел“, гр. Хисаря! Потопете се в неповторимата професионална атмосфера, която ще създадем, събирайки на едно място всички членове на Сдружението. Не пропускайте уникалния шанс да опознаете колеги от агенции за недвижими имоти от цялата страна, да създадете контакти и да започнете нови бизнес начинания! През уикенда в Хисаря ще участвате в практическата работилница на sales coach […]

Научи повече
02-фев.-2024
02-фев.-2024 ХИБРИДНО МОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ 30.03.-27.04.2024

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявяваМОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ХИБРИДНО (присъствено в зала и онлайн)30 МАРТ – 27 АПРИЛ 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ програмата е съставена със съдействието на стратегическите партньори на НСНИ NAR и CEPI, включва 12 модулни дисциплини и е с продължителност 80 учебни часа;♦ лекторите са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша;♦ включен изпит за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: