Сектор Недвижими имоти – проблемите, бъдещето и възможностите – дискусионен панел с бизнеса

Дискусионен панел с бизнеса: Сектор Недвижими имоти – проблемите, бъдещето и възможностите.

Част от 38-ма международна научно-практическа конференцияСтроително предприемачество и недвижима собственост“, посветена на 70 години от създаването на катедраБизнес, инвестиции, недвижими имоти“.

 10 ноември 2023 г. в Зала Аула на ИУ-Варна. 

Конференцията е едно от най- големите и престижни академични събития, което се провежда традиционно всяка година с организатор Икономически Университет – Варна.

9:30 ч. –  Официално откриване

10:00 -11:30 ч. Дискусионен панел с бизнеса: Сектор Недвижими имотипроблемите, бъдещето и възможностите.

 Ко-модератори на панела

Доц. д-р Анна Господинова – ИУ-Варна

Добромир Ганев – Real estate експерт НСНИ

Панелисти

Доц. д-р Маню Муравенов – Импакт оценители

Проф. д-р арх. Борислав Борисов – Камара на архитектите в България

Силвия Катева – Кредит мениджър

Евгени Василев – Арко имоти

Основни акценти на дискусията:

– Състояние на пазара на имоти през 2023 г. – данни, анализи, прогнози

– Предизвикателствата, с които секторът трябва да се справи през 2024 г.

– Устойчив бизнес, синергия и прилагане на добрите практики

Дискусията е насочена към всички участници на пазара на имоти: висши мениджъри, предприемачи и инвеститори, научна общност, архитекти, брокери, оценители, строители, банки и кредитни консултанти и др.

Ако сте брокер, предприемач, бизнес лидер или инвеститор, ще бъде полезно за Вас да присъствате и да чуете участниците в панела, които ще споделят знания и опит. В кафе паузата ще имате възможност да направите нови бизнес контакти и да се вдъхновите за нови начинания. 

Ето какво да очаквате от събитието:

  • Възможност за нови бизнес контакти

 Конференцията Ви дава уникална възможност да се срещнете и общувате с хора, които са пример за успех в бизнеса. Ще имате възможност да обменяте идеи, да търсите и да намерите партньорства и инвеститори за Вашите проекти. 

  •  Представители на различни сектори от икономиката

 Конференцията е събитие, което обединява представители на различни браншове на икономиката, свързани с недвижимите имоти. Това Ви дава шанс да научите за нови възможности за бизнес и да обогатите опита и знанията си.

Конференцията е събитието, което не трябва да пропускате. Присъствието е безплатно.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Сродни събития

10-апр.-2024
10-апр.-2024 Безплатен Уебинар: “Бутикови решения на нестандартни кредитни казуси”

НСНИ и Creditland Ви канят на безплатен уебинар на тема тема „Бутикови решения на нестандартни  кредитни казуси ”, който ще се проведе на 30.04.2024 г., вторник, от 15.30 ч., онлайн.  В практиката се случват немалко кредитни казуси, за които много от големите банките не  предлагат решение за финансиране.  В този уебинар опитните експерти от Кредитланд ще представят реални, на пръв поглед нерешими ситуации и как са намерени бутикови решения за тях, познавайки добре условията на всички 13 банки партньори. Целта на уебинара е експертите да споделят богатия си опит как по-малките банки в България помагат, предлагайки финансиране в нестандартни ситуации. […]

Научи повече
09-апр.-2024
09-апр.-2024 Безплатен Уебинар: “Има ли „балон“ на имотния пазар и има ли промени в кредитната политика на банките?”

НСНИ и FinCity Ви канят на безплатен уебинар на тема „Има ли „балон“ на имотния пазар и има ли промени в кредитната политика на банките?”, който ще се проведе на 15.05.2024 г., сряда от 15.30 ч., онлайн чрез регистрация. Водещ на уебинара е Иво Димитров – Управител на ФинСити ООД. Теми, които ще бъдат обсъдени: –  Има ли промяна в кредитната политика –  Прилики и разлики в кредитната политика 2008 – 2023 –  Динамика на пазара (цените) на имотите, броя сделки и новоотпуснати ипотечни кредити –  Еврозона и цени Иво Димитров е изпълнителен директор на една от първите регистрирани в БНБ […]

Научи повече
03-апр.-2024
03-апр.-2024 НОВА ПРОГРАМА НА ХИБРИДНО МОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ 11.05.-14.06.2024

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявяваМОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОБНОВЕНА ПРОГРАМА, СЪОБРАЗЕНА С НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ДОС ХИБРИДНО (едновременно присъствено в зала и онлайн)11 МАЙ – 14 ЮНИ 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“;♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша;♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ […]

Научи повече
18-мар.-2024
18-мар.-2024 Семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“

ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ Практически приложения за брокери 18 април 2024 г., 9:00-12:30 часа София, ул. „Искър“ №9, БТПП, зала „А“ Как да използваме изкуствения интелект в професията на брокера на недвижими имоти? AI навлиза скоростно в индустриите, променя начина, по който правим бизнес, начина, по който взаимодействаме с пазара, клиентите, партньорите и служителите. Отваря различни професионални хоризонти и преосмисля начина, по който поставяме целите си. Как да работим с него? Как изкуственият интелект да работи за нас? Включете се в организирания от Национално сдружение Недвижими имоти семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“ и открийте света на […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: