Сектор Недвижими имоти – проблемите, бъдещето и възможностите – дискусионен панел с бизнеса

Дискусионен панел с бизнеса: Сектор Недвижими имоти – проблемите, бъдещето и възможностите.

Част от 38-ма международна научно-практическа конференцияСтроително предприемачество и недвижима собственост“, посветена на 70 години от създаването на катедраБизнес, инвестиции, недвижими имоти“.

 10 ноември 2023 г. в Зала Аула на ИУ-Варна. 

Конференцията е едно от най- големите и престижни академични събития, което се провежда традиционно всяка година с организатор Икономически Университет – Варна.

9:30 ч. –  Официално откриване

10:00 -11:30 ч. Дискусионен панел с бизнеса: Сектор Недвижими имотипроблемите, бъдещето и възможностите.

 Ко-модератори на панела

Доц. д-р Анна Господинова – ИУ-Варна

Добромир Ганев – Real estate експерт НСНИ

Панелисти

Доц. д-р Маню Муравенов – Импакт оценители

Проф. д-р арх. Борислав Борисов – Камара на архитектите в България

Силвия Катева – Кредит мениджър

Евгени Василев – Арко имоти

Основни акценти на дискусията:

– Състояние на пазара на имоти през 2023 г. – данни, анализи, прогнози

– Предизвикателствата, с които секторът трябва да се справи през 2024 г.

– Устойчив бизнес, синергия и прилагане на добрите практики

Дискусията е насочена към всички участници на пазара на имоти: висши мениджъри, предприемачи и инвеститори, научна общност, архитекти, брокери, оценители, строители, банки и кредитни консултанти и др.

Ако сте брокер, предприемач, бизнес лидер или инвеститор, ще бъде полезно за Вас да присъствате и да чуете участниците в панела, които ще споделят знания и опит. В кафе паузата ще имате възможност да направите нови бизнес контакти и да се вдъхновите за нови начинания. 

Ето какво да очаквате от събитието:

  • Възможност за нови бизнес контакти

 Конференцията Ви дава уникална възможност да се срещнете и общувате с хора, които са пример за успех в бизнеса. Ще имате възможност да обменяте идеи, да търсите и да намерите партньорства и инвеститори за Вашите проекти. 

  •  Представители на различни сектори от икономиката

 Конференцията е събитие, което обединява представители на различни браншове на икономиката, свързани с недвижимите имоти. Това Ви дава шанс да научите за нови възможности за бизнес и да обогатите опита и знанията си.

Конференцията е събитието, което не трябва да пропускате. Присъствието е безплатно.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Сродни събития

18-юни-2024
18-юни-2024 Четвърти национален летен бал „Брокери и Приятели“ – Варна

Четвърти национален летен бал БРОКЕРИ и ПРИЯТЕЛИ 19:00 часа, 13 юли 2024 г. Комплекс “Морско казино”, ресторант “Градина” гр. Варна, на входа на Морската градина Скъпи колеги, Заповядайте на най-голямото празнично събитие за недвижими имоти в България! Поканете Ваши приятели, партньори и колеги! Задава се купон, за който ще се говори поне до следващото лято! Музика и сценично озвучаване от Alex DJs event solutions. Специално тази година с песни на живо ще ни отнесе NELS/Neli Gergova. Бутиково вино за настроение от deVina и естествено – десерт от кулинарните великани от МАНДЖЕРА. Миговете от вечерта ще запечата обектива на фотографа Ангел Жечев. Специална изненада за […]

Научи повече
07-юни-2024
07-юни-2024 Отворена среща дискусия ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС

ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС РАБОТИМ СЪВМЕСТНО – УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО БЕЗПЛАТНО СЪБИТИЕ  ВАРНА – 20 ЮНИ 2024 г. | 12:30 | ХОТЕЛ „ЧЕРНО МОРЕ”, зала „Варна“ Комисията по професионална етика към НСНИ организира поредна отворена среща – дискусия. АКЦЕНТИ: Как да работим с продавач и купувач едновременно? Етиката между професионалните  брокери. Как да работим заедно? Защо затварянето на офертите вреди на всички участници на пазара? Етиката в маркетинга – некоректни обяви. Стандарти за изчисляване на застроена площ. Анализ и тенденции на пазара на недвижими имоти. Тенденции на пазара на новото стоителство в гр. Варна. Ипотечното кредитиране и перспективите пред ипотечния пазар. Добри […]

Научи повече
06-юни-2024
06-юни-2024 БУРГАС – Присъствено професионално обучение за брокери на недвижими имоти, 8 ноември – 1 декември 2024 г.

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявява ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обновена програма, свързана с новите изисквания на ДОС гр. Бургас, 08 ноември – 01 декември 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“; ♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша; ♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, […]

Научи повече
30-май-2024
30-май-2024 ОНЛАЙН професионално обучение за брокери на недвижими имоти 6 юли – 10 август 2024 г.

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявява ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОБНОВЕНА ПРОГРАМА, СЪОБРАЗЕНА С НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ДОС ОНЛАЙН 06 ЮЛИ – 10 АВГУСТ 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“; ♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша; ♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, признато […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: