Брокерите в Бургас отпразнуваха успешната година с пищен Коледен бал

Регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими Имоти (НСНИ) в Бургас отбеляза успешната за бранша 2022 г. с пищен Коледен бал в хотел „България“. На събитието присъстваха над 160 брокери от големите агенции в морския град.

Специално за повода от Варна пристигна председателят на НСНИ Добромир Ганев. Официални гости бяха Красимир Стойчев – заместник-кмет на Бургас по Финанси, бюджет и икономика, Веселин Петров, изпълнителен директор на банка ДСК Дом ЕАД, Георги Грозев – регионален Директор на Пощенска Банка гр. Бургас, нотариусите – Милена Илчева, Бинка Кирова, Виктория Дралчева и Гергана Чинева, адвокат Николета Метева и редица представители на бизнеса, партниращи си успешно с регионалната структура на НСНИ.

След дълго отлагане, съм изключително съм щастлива, че Коледният бал най-после се осъществи. Преди две години това бе моят празничен късмет – името ми бе изтеглено от колегите и на мен бе поверена отговорността за организирането му. За съжаление, заради пандемията, нямах възможност да изпълня тази задача до днес. Вълнувам се и се надявам, че всички гости ще се забавляват с изненадите, които предстоят“, коментира Диана Иванова мениджър на PRIMEA real estate.

Надеждите на организатора се оправдаха още с появата на Здрава Каменова.  Актрисата, номинирана и печелила „Икар“ за ролята си в „Карлсон и дребосъчето“, бе водещ на програмата.  Тя бързо разчупи атмосферата с тематични шеги за брокери. Разпознаваемият й глас, озвучавал любимите ни сериали от малкия екран – „Женени с деца“, „Семейство Симпсън“, „Трима братя, три сестри“ и др. предизвика много усмивки и прикова вниманието на присъстващите.

По време на официалната част от вечерта, председателят на Регионална структура на НСНИ за Бургас – Стефка Калчева, връчи грамоти на най-изявените членове на сдружението – Лариса Костадинова, Николай Анестев и Георги Ангелов.

Програмата на бала продължи със състезание по танцуващи за двойки, което се проведе в два тура. Пластичните умения на брокерите оценява компетентно жури в състав: Георги Гроздев – регионален Директор на Пощенска Банка за Бургас, Веселин Василев, съсобственик и управител на най-голямата онлайн медия в Югоизточна България – Флагман.бг и нотариус Виктория Дралчева. С изисканост и класа дамата допринесе за светския шик на бала.

Източник Flagman.bg

Сродни статии

02-юни-2023
02-юни-2023 Строителството в България тече с пълна сила за разлика от ЕС

Само в девет държави от Европейския съюз са се увеличили разрешителните за строеж през 2022 г. в сравнение с 2021 г. Сред тях е и България, става ясно от данни на Евростат. Отчетеното увеличение в България е с 12%, което е и едно от най-големите. Останалите страни, в които европейската статистика отчита ръст в разрешителните за строеж (по отношение на полезната застроена площ) са Малта (+29%), Испания (+28%), Хърватия (+21%), Словения (+17%) ), Италия (+8%), Унгария (+7%), Португалия (+3%) и Франция (+2%). Като цяло през изминалата 2022 г. разрешителните за строеж са намалели с почти 5% в ЕС до 386.7 […]

Научи повече
01-юни-2023
01-юни-2023 НСНИ поздрави проф. д-р Евгени Станимиров по случай преизбирането му за ректор на ИУ-Варна

Национално сдужение Недвижими имоти изпрати Поздравителен адрес до проф. д-р Евгени Станимиров по случай преизбирането му за ректор на Икономически университет – Варна, дългогодишен асоцииран академичен член на Сдружението. НСНИ високо оценява партньорството с едно от най-авторитетните учебни заведения в страната, чиито образователни програми са сред най-иновативните в сферата на икономиката. ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Научи повече
31-май-2023
31-май-2023 Строежът на жилища във Варна нарасна с 24%

Според данни на националната статистика Започна изграждането на 6597 апартаменти и къщи в страната Правят 1272 кооперации и еднофамилни сгради Строителството на нови жилища се увеличава в редица области на страната. Това се дължи на нарастващото търсене на апартаменти и къщи в много големи и по-малки населени места. А строителните предприемачи с изгражданите от тях сгради се опитват да удовлетворят желанията на клиентите. През първото тримесечие на годината в област Варна е започнало строителството на 934 апартаменти и еднофамилни къщи, което е ръст с близо 24% на годишна база, показват данни на Националния статистически институт. За същия период на миналата […]

Научи повече
26-май-2023
26-май-2023 Строят се повече сгради с по-малко жилища

През първите три месеца на годината са въведени в експлоатация 1289 жилищни сгради с 4427 жилища в тях. Това показват предварителните данни на Националния статистически институт. Спрямо първото тримесечие на 2022 г. сградите са с 18 повече, или с 1.4%, а жилищата в тях намаляват със 153, или с 3.3%. По данни на агенциите за недвижими имоти въпреки непрекъснатия ръст в цените на жилищата търсенето на такива в новопостроени или строящи се сгради продължава да надхвърля предлагането. Очаквано най-много жилищни сгради са въведени в експлоатация в най-големия град. По области с разрешение за обитаване най-много са сградите в: София (столица) […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: