• Плевен

Фирма „ПАНОРАМА СКАЙ“ ЕООД е регистрана на 06.10.2016 г. с основна дейност сделки с недвижими имоти.
Екипът на фирмата се състои от трима брокера: Диан Цветанов Митов – управител, Веселина Симеонова Владинова и Галина Костадинова Личева. Служителите на фирмата имат предишен дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Завършили са различни курсове във връзка с дейността на фирмата и са получили дипломи и сертификати.
Познаваме добре града и региона, пазара на имотите, сътрудничим си успешно с работещите в сферата на недвижимите имоти – държавни институции, адвокати, оценители, нотариуси и колеги от други агенции.
Основна цел на агенцията е да удовлетвори в пълна степен желанията на клиентите за намиране на най-подходящия имот за закупуване и да осигури организационно обслужване на сделката до сключване на окончателен договор за покупко-продажба. Във връзка с тази основна цел предоставяме на клиентите ни информация за условията на банките за теглене на ипотечни и потребителски кредити при най-изгодни условия. Имаме сключени споразумения за сътрудничество с редица банки в гр. Плевен.
Държим на коректност и точност и правим всичко възможно клиентите ни в максимална степен да останат доволни от услугите, които им предоставяме, да ни търсят отново и да ни препоръчат на други клиенти.