• София

През 2017 г. с развитието на пазара и на база знанията, опита и контактите в бранша се създаде Агенция за Създаване и Управление на активи – „Интердийл БГ“, специализирана за пазара на имоти в гр. София и чужбина.
„Интердийл БГ“ е правоприемник и естествено продължение на Агенция за недвижими имоти „Варненски имоти“, създадена през далечната 1994 г. в гр. Варна.
Основна дейност на фирмите са консултантските услуги и експертна помощ, посредничество, изготвяне на експертни оценки на недвижими имоти и предприятия, управление на имоти, административни услуги, свързани с придобиване  на собственост, от предпроектни проучвания, покупка, проектиране, изпълнение и завършване до ключ, както и последващо управление на имоти.
Ние се ангажираме да предоставяме на клиентите си професионални услуги, помагайки им да вземат правилни решения и да сключат най-изгодната за тях сделка. Съдействаме им при получаването на банков кредит, консултираме ги с юридически съвети и предоставяме актуална пазарна информация.
Сайтовете ни www.sofiareal.estate и www.varnareal.estate дават информация за извършваните от нас услуги и предимно екслузивните оферти за имоти.
Агенциите работят активно по цялото Българско Черноморие,  в гр.София и в някои страни в Западна Европа. Към настоящия момент дружествата основно си партнират успешно с български, руски, английски, датски и израелски компании. Клиентите ни получават максимално съдействие и сигурност в процеса на покупко-продажбата, както и оптимален вариант при  инвестициите.
Лицензи и сертификати.

  • Лиценз за оценка на недвижими имоти – Агенция по приватизация – 1994 г.
  • Диплом от Източно-европейски съюз на експерт-оценителите –  1998 г.
  • Сертификат  за експерт-оценител от ЕСЕО – 2006 г.
  • Сертификат за експерт по управление на недвижими имоти от ЕСЕО – 2008 г.
  • Сертификати за кредитни консултанти от най-големия кредитен посредник в България „Кредит Център“.
  • Член на Национално сдружение Недвижими имоти

През периода от 2005 г. досега агенцията е била външен банков консултант посредник  за ипотечни кредити  или експерт-оценител към УниКредит Булбанк, СИБанк ЕАД, Райфайзен банк, МКБ Юнионбанк,  Алианц банк и Първа инвестиционна банка.
Дружествата се придържат към най-високи стандарти на професионално ниво и етика и продължават да се развиват и усъвършенстват в днешния пазар с помощта на доволните си и лоялни клиенти.
Някои от по-големите ни клиенти, които са с нас от самото начало и до днес, са: „Бон Марин” АД, „Дета Меритайм“, „Юнимастърс“  ЕАД,  „ХСИ-Варна“, „Земя на рози” ООД , „Д-Транс“ ООД, „Наба Инвест“, ‚Комфорт“ ООД, Сладкарници „Крамер“, Ресторанти „Хепи“, „Планекс“ ООД, „Експрес гаранцион“ ООД, „Булминерал“ ООД, „Ай Ви Сейлингс“ ООД, „Идеамакс“ ООД, верига магазини „ЦБА“ и др.