• София

Джей и Джей
Агенция  за недвижими имоти „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД е основана през 2007 г. в София. Специализирана е в отдаване под наем и продажби на луксозни и качествени имоти в най-хубавите райони на столицата. Нашата цел е да останем тясно специализирани в този сегмент от пазара и смеем да твърдим ,че сме едни от най-добрите!
Работа с клиенти и колеги
С течение на времето благодарение на високото ниво на обслужване и лоялност агенцията ни може да се похвали с отлична репутация както сред клиентите, така и сред колегите от бранша. Клиентите ни винаги остават доволни! Те се радват на индивидуален подход, добри резултати и преференциални условия.  Отнасяме се с уважение към всички останали агенции за недвижими имоти, стремим се да бъдем максимално коректни и гледаме на тях, като на партньори. Във връзка с това агенцията ни няма нито една оферта, която да е насочена само към частни клиенти.
Работа с клиенти и реклама
Когато предлагаме:
Агенция „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД работи основно с отбрани имоти. Нашите обяви са винаги на първите страници в сайтовете за недвижими имоти. Те са представени с хубави снимки и описание, даващо подробна информация за имота. Брокерите ни  държат да запознаят клиентите си (колегите си) за реалното състояние на имота, като наред с предимствата се казва и за недостатъците му. Ето защо, когато предлагаме имот, изискваме да го видим на място, за да имаме лични впечатления и да го рекламираме с коректно описание и  с актуални снимки. Нашата агенция е една от първите в София, която рекламира най-луксозните имоти с видеоклипове.
Когато търсим:
Личният контакт с клиента за нас е много важен. Ние ценим времето на нашите клиенти и държим да се запознаем  детайлно с тяхното търсене и впоследствие да им организираме огледи (по желание с наш транспорт) на обекти, отговарящи на техните специфични изисквания. Осъзнаваме, че клиентите ни често са свободни след работно време или през уикенда и поради тази причина  сме на тяхно разположение по всяко време, 7 дни в седмицата.
Проверка на недвижим имот
Ние ползваме услугите на юристи, които са експерти в областта на недвижимите имоти и изповядваме сделките си само и единствено при водещи  нотариуси в бранша с доказана репутация. Агенция „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД работи с всички основни банки и предлагаме съдействие за отпускане на кредит при преференциални условия.
Ние сме различни
Агенцията ни е заложила на тесен кръг мотивирани и добре подготвени брокери.  Имаме отличен колектив и собствен почерк на работа, отличаващ се с огромен хъс и коректност, както към клиенти, така и към колеги.