• Плевен

Агенция за недвижими имоти “Андромеда” покрива голяма част от услугите в сектора на недвижимите имоти – наеми, продажби, съдействие при кредитиране, консултации, изготвяне на договори и правни становища, набавяне на документи от институции, оценки на имоти, финализиране на различни сделки и много други.
Компанията е създадена през 1993 година, като за този период сме преминали през различни етапи и ситуации на пазара на недвижими имоти, но всяка трудност е била безценен опит и основна причина за нашето развитие и подобряване на качеството на услугите в сектора.
Към днешна дата разполагаме с три офиса в гр.Плевен и силен екип, който включва и собствениците на компанията. Партньори сме с всички банки, опериращи на регионално ниво, като с голяма част от инвеститорите в града при ексклузивни условия.
През всички години сме участници в множeство обучения с опитни лектори в сферата на недвижимите имоти от България и чужбина. Учредители сме и на регионалната структура на Национално сдружение Недвижими имоти.
Това, на което държим и ни отличава, е коректността, честността към клиентите и колегите ни и високото ниво на професионализъм. Интересът на клиентите винаги е бил на първо място и това в годините ни е помогнало да се превърнем в разпознаваемо име, което ни е донесло препоръки и нови бизнес партньорства. Затова и слоганът ни е “Клиентите ни не са случайни” и вярваме, че доволните клиенти са тези, които ни движат напред.
През последните години успешните партньорства се увеличават, което допринася да бъдем на челно място в региона на гр.Плевен. Подобряваме и улесняваме начина си на работа, използваме специализиран софтуер, чрез който бързо и лесно можем да намерим подходящ имот за всеки клиент или да извършим бърза и качествена продажба.
В основата на нашата работа е търпението, желанието да съдействаме на клиента, да имаме висока добавена стойност, да можем да намерим най-подходящия имот (дом) за него в рамките на неговите възможности, да продадем имота на най–добрата възможно в момента цена, като през целия процес да бъдем честни, коректни и открити, за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и сигурност.