Мастърклас с Ирена Перфанова и Добромир Ганев „Как да печелим изключителни права и да продаваме ексклузивна услуга“

МАСТЪРКЛАС С ИРЕНА ПЕРФАНОВА И ДОБРОМИР ГАНЕВ

КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА

КАК ДА МОТИВИРАМЕ КУПУВАЧИТЕ ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТ ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА 

Присъствено обучение на НАЦИОНАЛНА АКАДЕМИЯ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ

7 февруари 2023 г., 09:30-17:00 ч.
гр. ПЛОВДИВ, бул. „Марица“ №154, ЖСК „Хеброс“, секция А, ет. 3

Договорът за изключителни права при посредничество за покупка на недвижими имоти е една от най-успешните формули за придобиване на имот и е приложим навсякъде по света, включително и в България. Изключителното представителство е най-върховното ниво на доверително взаимоотношение между клиент и брокер. Ексклузивният договор за покупка е най-добрият начин купувачът да намери и да купи най-подходящия за него имот на приемлива за него цена!
Уникална и сложна е услугата на брокера, на когото купувачът е доверил ексклузивните права за покупка на имот. За брокера тя е изключителна отговорност, а за купувача е от изключителна полза.
Как да убедите клиента в предимствата на ексклузивната услуга ще научите в първото и единствено по рода си професионално обучение на НСНИ, фокусирано единствено и само върху договорите с изключителни права.

ОСНОВНИ ТЕМИ:

 1.  Видове договорни взаимоотношения между агенции и клиенти
 2. Предимства на договорите с ексклузивни права
 3. Връзката между договорите с ексклузивни права и ефективността на брокера и агенцията
 4. Задължителни клаузи в договорите с ексклузивни права
 5. Подготовка и провеждане на първи разговор с клиента
 6. Структура на срещата
 7. Процесът на убеждаване
 8. Заблудите на клиентите
 9. Заблудите на брокерите
 10. Предимства на Laris MLS – платформа за споделяне на ексклузивни оферти
 11. Често срещани трудности
 12. Водене на преговори – основни принципи
 13. Последващи действия след подписване на договор

ПРОГРАМА:
09:00 – 09:30 – Регистрация
09:30 – 11:00 – I Част
11:00 – 11:15 – Почивка
11:15 – 12:45 – II Част
12:45 – 13:45 – Обедна почивка
13:45 – 15:15 – III Част
15:15 – 15:30 – Почивка
15:30 – 17:00 – IV Обучение

ЗА ЛЕКТОРИТЕ:
ИРЕНА ПЕРФАНОВА: Ирена Перфанова е заместник-председател на УС на НСНИ по международната дейност oт 2018 г. и председател на НСНИ през мандата 2014 г.–2018 г., член на УС на НСНИ от 2009 г. Член на Борда на директорите на Европейската асоциция на професионалистите по недвижими имоти CEPI от 2017 г. Член на REM Group към UNECE (Икономическия съвет за Европа към ООН), Президент на FIABCI-Bulgaria в периода 2011 г.–2014 г. и член на УС 2007 г.–2020 г., Член на Световния борд на FIABCI в период 2014 г.–2018 г., а в периода 2008 г.-2018 г. заема последователно позиции като Вицепрезидент и Президент на няколко комитета в организацията. Взима участие и като член на международното жури на наградите за успешни инвестиционни проекти FIABCI Prix’d Excellence Awards. Наградена е с медал за особени заслуги за развитие на FIABCI. Председател на Съвета на браншовите организации към Българската търговско-промишлена палата 2018 г.-2019 г.
Дългогодишен лектор по бизнес преговори и търговски сделки с недвижими имоти. Професионален life, team and health coach, член на Международната коучинг асоциация. Професионалист с 29 години богат опит в сферата на недвижимите имоти, включително сделките с ексклузивни права и ново строителство, проджект мениджмънт. Носител на американските и международни професионалните дезигнации – CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, ABR, SRS, FIREC, Realtor. Инженер по вътрешна архитектура, Магистър по бизнес с недвижими имоти, Медиатор, Оценител на недвижими имоти. Инициатор и участник в организирането и провеждането на множество конференции, събития и учебни програми, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие. Член на Международната федерация по недвижими имоти FIABCI, член на Американската асоциация на реалторите NAR, Член на CCIM Institute, член на Американския Института за маркетинг на луксозни имоти.

ДОБРОМИР ГАНЕВ: Притежава 30-годишен богат управленски опит, както и респектираща история в сектор недвижими имоти. Автор на многобройни публикации, статии и интервюта по теми, свързани с индустрията и пазара на недвижими имоти. Инициатор и участник в организирането и провеждането на конференции и събития, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие. Квалифициран в преговори, бизнес планиране, управление и мотивиране на екипи, продажбени техники, управление на активи, статистически анализи, маркетинг и реклама, бизнес стратегии и др.
Магистър на Икономически университет – Варна, специалност „Икономика на индустрията“; хоноруван асистент към катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти“ в Икономически университет – Варна; Специализира „Международна търговия и бизнес развитие“ към „Института за специализации – Land‘O‘Lakes – Mineapolis – St. Paul – USA“.
Сертификати: CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, международен специалист в сферата на недвижимите имоти; SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти.
Арбитър към Софийски арбитражен съд към „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж“.
Преподавател към Национална академия недвижими имоти към НСНИ – дисциплини „Маркетинг в недвижимите имоти“ и „Бизнес преговори“.
През 1993 г. година основава ФОРОС – Недвижими Имоти и до днес е неин управител. От 1995 г. до 1998 г. управлява предприятие за производство на млечни продукти „МЛЕККОМ“. От 1995 г. до 1998 г. е в УС на рекламна компания „ФОЛИ АРТ“. През 2008 г. създава проекта ФОРОС – Франчайзинг. През 2009 г. основава GVA Sollers Solutions, партньор на глобалната компанията GVA Worldwide, специализирана в сферата на бизнес имотите, консултантска дейност, управление на портфейли от активи и др. От 2013 година компанията осъществява своята дейност под бранда „Sollers Solutions“.
Добромир Ганев е председател на УС на Национално сдружение Недвижими имоти от 2018 г.; заместник-председател на УС на НСНИ за мандати 2012-2014 г., 2014-2016 г., и 2016 г.-2018 г.; председател на УС на Варненска Асоциация Недвижими Имоти два мандата в периода 2002-2005 г.
Член на Българската Макроикономическа Асоциация; Учредител и член на УС на Асоциацията на франчайзите в България; Учредител на Национална асоциация за защита на потребителите; Член на УС на „Варненската Търговско–Индустриална Камара“ два мандата; Създател на „Лайънс клуб“ Варна, част от „Lions International“; Председател на спортeн клуб „Beach Tennis Bulgaria Club“.

Краен срок за регистрация и заплащане – 3 февруари 2023 г.

Такса за участие : 195.00 лв. (без ДДС)
Такса за участие за членове на НСНИ: 165.00 лв. (без ДДС)

Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Сродни събития

08-авг.-2023
08-авг.-2023 ХИБРИДНО МОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ 14.09.-06.10.2023

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявяваМОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ХИБРИДНО (присъствено в зала и онлайн)14 СЕПТЕМВРИ – 06 ОКТОМВРИ 2023 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ програмата е съставена със съдействието на стратегическите партньори на НСНИ NAR и CEPI, включва 12 модулни дисциплини и е с продължителност 80 учебни часа;♦ лекторите са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша;♦ включен изпит за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Държавно свидетелство за владеене на професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, признато от МОН за […]

Научи повече
13-юли-2023
13-юли-2023 Летен бал „БРОКЕРИ И ПРИЯТЕЛИ“ и още нещо…

ЛЕТЕН БАЛ „БРОКЕРИ и ПРИЯТЕЛИ“ и още нещо … дата: 29 юли 2023 година, начало: 19:00 часа място: гр.Варна, на входа на Морската градина, Комплекс „Морско казино“, ресторант „Градина“ Скъпи колеги, Заповядайте на най-голямото празнично събитие за недвижими имоти в България! Поканете Ваши приятели, партньори и колеги! Задава се купон, за който ще се говори поне до следващото лято! Музика и сценично озвучаване от Alex DJs event solutions. Специално тази година с песни на живо ще ни взриви ЯНИЦА КЪНЕВА от The Brick Port Varna. Бутиково вино за настроение от „SIMEON THE GREAT“ и естествено – десерт от кулинарните великани […]

Научи повече
11-юли-2023
11-юли-2023 ОНЛАЙН МОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ 27.07.-13.08.2023

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявяваМОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОНЛАЙН27 ЮЛИ – 13 АВГУСТ 2023 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ програмата е съставена със съдействието на стратегическите партньори на НСНИ NAR и CEPI, включва 12 модулни дисциплини и е с продължителност 80 учебни часа;♦ лекторите са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша;♦ включен изпит за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Държавно свидетелство за владеене на професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, признато от МОН за издаване на ЕВРОПЕЙСКА ПРОФЕСИОНАЛНА КАРТА;♦ […]

Научи повече
03-юли-2023
03-юли-2023 Безплатен уебинар: Как да създадем ефективен брокерски уебсайт, който да увеличи клиентите до 50%

КАК ДА СЪЗДАДЕМ ЕФЕКТИВЕН БРОКЕРСКИ УЕБСАЙТ, КОЙТО ДА УВЕЛИЧИ КЛИЕНТИТЕ ДО 50% БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР 11 юли 2023 г., вторник, 13:30 – 15:00 ч.  Според Realtor.org девет от всеки десет собственици на жилища разчитат на интернет като един от основните източници за проучване на пазара, а 91% от купувачите използват мрежата в процеса по намиране на имот. За да бъдете успешен собственик на бизнес и успешен брокер, присъствието в интернет вече е задължително. Може да мислите, че сте висококвалифициран и опитен, но агенциите и брокерите, които са по-видими онлайн, със сигурност ще достигнат до повече потенциални клиенти. Уеб сайтовете са ефективни […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: