Мастърклас с Ирена Перфанова и Добромир Ганев „Как да печелим изключителни права и да продаваме ексклузивна услуга“

МАСТЪРКЛАС С ИРЕНА ПЕРФАНОВА И ДОБРОМИР ГАНЕВ

КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА

КАК ДА МОТИВИРАМЕ КУПУВАЧИТЕ ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТ ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА 

Присъствено обучение на НАЦИОНАЛНА АКАДЕМИЯ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ

7 февруари 2023 г., 09:30-17:00 ч.
гр. ПЛОВДИВ, бул. „Марица“ №154, ЖСК „Хеброс“, секция А, ет. 3

Договорът за изключителни права при посредничество за покупка на недвижими имоти е една от най-успешните формули за придобиване на имот и е приложим навсякъде по света, включително и в България. Изключителното представителство е най-върховното ниво на доверително взаимоотношение между клиент и брокер. Ексклузивният договор за покупка е най-добрият начин купувачът да намери и да купи най-подходящия за него имот на приемлива за него цена!
Уникална и сложна е услугата на брокера, на когото купувачът е доверил ексклузивните права за покупка на имот. За брокера тя е изключителна отговорност, а за купувача е от изключителна полза.
Как да убедите клиента в предимствата на ексклузивната услуга ще научите в първото и единствено по рода си професионално обучение на НСНИ, фокусирано единствено и само върху договорите с изключителни права.

ОСНОВНИ ТЕМИ:

 1.  Видове договорни взаимоотношения между агенции и клиенти
 2. Предимства на договорите с ексклузивни права
 3. Връзката между договорите с ексклузивни права и ефективността на брокера и агенцията
 4. Задължителни клаузи в договорите с ексклузивни права
 5. Подготовка и провеждане на първи разговор с клиента
 6. Структура на срещата
 7. Процесът на убеждаване
 8. Заблудите на клиентите
 9. Заблудите на брокерите
 10. Предимства на Laris MLS – платформа за споделяне на ексклузивни оферти
 11. Често срещани трудности
 12. Водене на преговори – основни принципи
 13. Последващи действия след подписване на договор

ПРОГРАМА:
09:00 – 09:30 – Регистрация
09:30 – 11:00 – I Част
11:00 – 11:15 – Почивка
11:15 – 12:45 – II Част
12:45 – 13:45 – Обедна почивка
13:45 – 15:15 – III Част
15:15 – 15:30 – Почивка
15:30 – 17:00 – IV Обучение

ЗА ЛЕКТОРИТЕ:
ИРЕНА ПЕРФАНОВА: Ирена Перфанова е заместник-председател на УС на НСНИ по международната дейност oт 2018 г. и председател на НСНИ през мандата 2014 г.–2018 г., член на УС на НСНИ от 2009 г. Член на Борда на директорите на Европейската асоциция на професионалистите по недвижими имоти CEPI от 2017 г. Член на REM Group към UNECE (Икономическия съвет за Европа към ООН), Президент на FIABCI-Bulgaria в периода 2011 г.–2014 г. и член на УС 2007 г.–2020 г., Член на Световния борд на FIABCI в период 2014 г.–2018 г., а в периода 2008 г.-2018 г. заема последователно позиции като Вицепрезидент и Президент на няколко комитета в организацията. Взима участие и като член на международното жури на наградите за успешни инвестиционни проекти FIABCI Prix’d Excellence Awards. Наградена е с медал за особени заслуги за развитие на FIABCI. Председател на Съвета на браншовите организации към Българската търговско-промишлена палата 2018 г.-2019 г.
Дългогодишен лектор по бизнес преговори и търговски сделки с недвижими имоти. Професионален life, team and health coach, член на Международната коучинг асоциация. Професионалист с 29 години богат опит в сферата на недвижимите имоти, включително сделките с ексклузивни права и ново строителство, проджект мениджмънт. Носител на американските и международни професионалните дезигнации – CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, ABR, SRS, FIREC, Realtor. Инженер по вътрешна архитектура, Магистър по бизнес с недвижими имоти, Медиатор, Оценител на недвижими имоти. Инициатор и участник в организирането и провеждането на множество конференции, събития и учебни програми, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие. Член на Международната федерация по недвижими имоти FIABCI, член на Американската асоциация на реалторите NAR, Член на CCIM Institute, член на Американския Института за маркетинг на луксозни имоти.

ДОБРОМИР ГАНЕВ: Притежава 30-годишен богат управленски опит, както и респектираща история в сектор недвижими имоти. Автор на многобройни публикации, статии и интервюта по теми, свързани с индустрията и пазара на недвижими имоти. Инициатор и участник в организирането и провеждането на конференции и събития, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие. Квалифициран в преговори, бизнес планиране, управление и мотивиране на екипи, продажбени техники, управление на активи, статистически анализи, маркетинг и реклама, бизнес стратегии и др.
Магистър на Икономически университет – Варна, специалност „Икономика на индустрията“; хоноруван асистент към катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти“ в Икономически университет – Варна; Специализира „Международна търговия и бизнес развитие“ към „Института за специализации – Land‘O‘Lakes – Mineapolis – St. Paul – USA“.
Сертификати: CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, международен специалист в сферата на недвижимите имоти; SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти.
Арбитър към Софийски арбитражен съд към „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж“.
Преподавател към Национална академия недвижими имоти към НСНИ – дисциплини „Маркетинг в недвижимите имоти“ и „Бизнес преговори“.
През 1993 г. година основава ФОРОС – Недвижими Имоти и до днес е неин управител. От 1995 г. до 1998 г. управлява предприятие за производство на млечни продукти „МЛЕККОМ“. От 1995 г. до 1998 г. е в УС на рекламна компания „ФОЛИ АРТ“. През 2008 г. създава проекта ФОРОС – Франчайзинг. През 2009 г. основава GVA Sollers Solutions, партньор на глобалната компанията GVA Worldwide, специализирана в сферата на бизнес имотите, консултантска дейност, управление на портфейли от активи и др. От 2013 година компанията осъществява своята дейност под бранда „Sollers Solutions“.
Добромир Ганев е председател на УС на Национално сдружение Недвижими имоти от 2018 г.; заместник-председател на УС на НСНИ за мандати 2012-2014 г., 2014-2016 г., и 2016 г.-2018 г.; председател на УС на Варненска Асоциация Недвижими Имоти два мандата в периода 2002-2005 г.
Член на Българската Макроикономическа Асоциация; Учредител и член на УС на Асоциацията на франчайзите в България; Учредител на Национална асоциация за защита на потребителите; Член на УС на „Варненската Търговско–Индустриална Камара“ два мандата; Създател на „Лайънс клуб“ Варна, част от „Lions International“; Председател на спортeн клуб „Beach Tennis Bulgaria Club“.

Краен срок за регистрация и заплащане – 3 февруари 2023 г.

Такса за участие : 195.00 лв. (без ДДС)
Такса за участие за членове на НСНИ: 165.00 лв. (без ДДС)

Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Сродни събития

20-май-2024
20-май-2024 Практическа работилница „ЗМИП – Организация на клиентски досиета и теоретично обучение“

Практическа работилница ЗМИП – ОРГАНИЗАЦИЯ НА КЛИЕНТСКИ ДОСИЕТА И ТЕОРЕТИЧНО ОБУЧЕНИЕ 13 юни 2024 г., 10:00-16:00 часа гр. СОФИЯ, ул. „Искър“ 9, сградата на БТПП, зала „А” Софийска структура на Национално сдружение Недвижими имоти стартира поредица от събития под надслов „Практическа работилница”. Събитията целят да подпомагат работата на членовете на НСНИ в гр. София и колегите от бранша. Първото издание на работилницата е насочено към годишното продължаващо обучение по ЗМИП, както и споделяне на практически съвети от страна на колеги, преминали проверки на ДАНС във връзка с приложението на ЗМИП. Законът за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП) въведе изискването […]

Научи повече
30-апр.-2024
30-апр.-2024 Отворена среща дискусия ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС

ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС РАБОТИМ СЪВМЕСТНО – УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО БЕЗПЛАТНО СЪБИТИЕ  ПЛОВДИВ – 9 МАЙ 2024 г. | 13:00 | „ОФИС ПАРК ПЛОВДИВ” бул. „Свобода” 65, партер Комисията по професионална етика към НСНИ организира поредна отворена среща – дискусия. АКЦЕНТИ: Етиката между брокерите-професионалисти. Как да работим заедно? Защо затварянето на офертите вреди на всички участници на пазара? Етиката в маркетинга – некоректни обяви. Стандарти за изчисляване на застроена площ в годините. Анализ и тенденции на пазара на недвижими имоти. Тенденции на пазара на новото стоителство в гр. Пловдив. Ипотечното кредитиране и перспективите пред ипотечния пазар. Добри практики при откриване и споделяне […]

Научи повече
17-апр.-2024
17-апр.-2024 Семинар „КИБЕРАТАКИ СРЕЩУ БИЗНЕСА: Техники за защита и противодействие“

КИБЕРАТАКИ СРЕЩУ БИЗНЕСА Техники за защита и противодействие 4 юни 2024 г., 9:30-13:30 часаСофия, ул. „Искър“ №9, БТПП, зала „А“ Как да защитим бизнеса си от кибератаки? В рамките на семинара сертифицираният бял хакер Ростислав Петров ще покаже нагледно как устройствата, които използваме в бизнеса си могат да бъдат атакувани и хакнати от злонамерени лица или групировки. Ще научите какви могат да бъдат щетите от подобни престъпления за нас и компанията ни и какви ефективни методи за защита срещу тях може да приложите. Кои са най-често срещаните кибератаки? Във втората част от обучението, в контролирана лабораторна среда, лекторите ще демонстрират […]

Научи повече
10-апр.-2024
10-апр.-2024 Безплатен Уебинар: “Бутикови решения на нестандартни кредитни казуси”

НСНИ и Creditland Ви канят на безплатен уебинар на тема тема „Бутикови решения на нестандартни  кредитни казуси ”, който ще се проведе на 30.04.2024 г., вторник, от 15.30 ч., онлайн.  В практиката се случват немалко кредитни казуси, за които много от големите банките не  предлагат решение за финансиране.  В този уебинар опитните експерти от Кредитланд ще представят реални, на пръв поглед нерешими ситуации и как са намерени бутикови решения за тях, познавайки добре условията на всички 13 банки партньори. Целта на уебинара е експертите да споделят богатия си опит как по-малките банки в България помагат, предлагайки финансиране в нестандартни ситуации. […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: