Семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“

ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ

Практически приложения за брокери

18 април 2024 г., 9:00-12:30 часа
София, ул. „Искър“ №9, БТПП, зала „А“

Как да използваме изкуствения интелект в професията на брокера на недвижими имоти?

AI навлиза скоростно в индустриите, променя начина, по който правим бизнес, начина, по който взаимодействаме с пазара, клиентите, партньорите и служителите. Отваря различни професионални хоризонти и преосмисля начина, по който поставяме целите си.

Как да работим с него? Как изкуственият интелект да работи за нас?

Включете се в организирания от Национално сдружение Недвижими имоти семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“ и открийте света на високите технологии с харизматичния и наелектризиращ лектор Александър Иванов!

В това еднодневно интензивно обучение ще:

  • Придобиете практически знания и умения, необходими за ефективно прилагане на AI в комуникационните стратегии в професията на брокера на недвижими имоти.
  • Ще изследвате как изкуственият интелект може да подобри процесите, да увеличи ефективността и да предостави ценна информация за вземане на решения в комуникацията.
  • Ще проучите как AI може да подобри клиентското изживяване, да генерира потенциални клиенти и да оптимизира маркетинговите усилия.

Александър Иванов е изпълнителен директор на CreateX Digital Agency с над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. Основател е и на медийната група „Дигитално Дело“ и Агенция за ТикТок съдъжание Native.ntv. Водил е екипа на Google Дигитален Гараж за България. Бил е Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро е Main Brand Ambassador на организацията. Той е един от учителите по програма „Заедно в Час“, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен „Еразъм+“ проект, базиран на метода „обучение чрез преживяване“ с обучения в 5 държави.

Краен срок за регистрация и заплащане – 15 април 2024 г.

Такса за участие: 80.00 лв. (без ДДС) 
Такса за участие за редовни членове на НСНИ: 65.00 лв. (без ДДС)

Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.

ПРОГРАМА

9:00-9:30 – Регистрация
 
9:30-11:00 – ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: Практически приложения за брокери – ПЪРВА ЧАСТ
 
11:00-11:15 – Кафе-пауза
 
11:15-12:30 – ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: Практически приложения за брокери – ВТОРА ЧАСТ

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Сродни събития

10-апр.-2024
10-апр.-2024 Безплатен Уебинар: “Бутикови решения на нестандартни кредитни казуси”

НСНИ и Creditland Ви канят на безплатен уебинар на тема тема „Бутикови решения на нестандартни  кредитни казуси ”, който ще се проведе на 30.04.2024 г., вторник, от 15.30 ч., онлайн.  В практиката се случват немалко кредитни казуси, за които много от големите банките не  предлагат решение за финансиране.  В този уебинар опитните експерти от Кредитланд ще представят реални, на пръв поглед нерешими ситуации и как са намерени бутикови решения за тях, познавайки добре условията на всички 13 банки партньори. Целта на уебинара е експертите да споделят богатия си опит как по-малките банки в България помагат, предлагайки финансиране в нестандартни ситуации. […]

Научи повече
09-апр.-2024
09-апр.-2024 Безплатен Уебинар: “Има ли „балон“ на имотния пазар и има ли промени в кредитната политика на банките?”

НСНИ и FinCity Ви канят на безплатен уебинар на тема „Има ли „балон“ на имотния пазар и има ли промени в кредитната политика на банките?”, който ще се проведе на 15.05.2024 г., сряда от 15.30 ч., онлайн чрез регистрация. Водещ на уебинара е Иво Димитров – Управител на ФинСити ООД. Теми, които ще бъдат обсъдени: –  Има ли промяна в кредитната политика –  Прилики и разлики в кредитната политика 2008 – 2023 –  Динамика на пазара (цените) на имотите, броя сделки и новоотпуснати ипотечни кредити –  Еврозона и цени Иво Димитров е изпълнителен директор на една от първите регистрирани в БНБ […]

Научи повече
03-апр.-2024
03-апр.-2024 НОВА ПРОГРАМА НА ХИБРИДНО МОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ 11.05.-14.06.2024

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявяваМОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОБНОВЕНА ПРОГРАМА, СЪОБРАЗЕНА С НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ДОС ХИБРИДНО (едновременно присъствено в зала и онлайн)11 МАЙ – 14 ЮНИ 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“;♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша;♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ […]

Научи повече
18-мар.-2024
18-мар.-2024 Семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“

ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ Практически приложения за брокери 18 април 2024 г., 9:00-12:30 часа София, ул. „Искър“ №9, БТПП, зала „А“ Как да използваме изкуствения интелект в професията на брокера на недвижими имоти? AI навлиза скоростно в индустриите, променя начина, по който правим бизнес, начина, по който взаимодействаме с пазара, клиентите, партньорите и служителите. Отваря различни професионални хоризонти и преосмисля начина, по който поставяме целите си. Как да работим с него? Как изкуственият интелект да работи за нас? Включете се в организирания от Национално сдружение Недвижими имоти семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“ и открийте света на […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: