Семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“

ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ

Практически приложения за брокери

18 април 2024 г., 9:00-12:30 часа
София, ул. „Искър“ №9, БТПП, зала „А“

Как да използваме изкуствения интелект в професията на брокера на недвижими имоти?

AI навлиза скоростно в индустриите, променя начина, по който правим бизнес, начина, по който взаимодействаме с пазара, клиентите, партньорите и служителите. Отваря различни професионални хоризонти и преосмисля начина, по който поставяме целите си.

Как да работим с него? Как изкуственият интелект да работи за нас?

Включете се в организирания от Национално сдружение Недвижими имоти семинар „ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: практически приложения за брокери“ и открийте света на високите технологии с харизматичния и наелектризиращ лектор Александър Иванов!

В това еднодневно интензивно обучение ще:

  • Придобиете практически знания и умения, необходими за ефективно прилагане на AI в комуникационните стратегии в професията на брокера на недвижими имоти.
  • Ще изследвате как изкуственият интелект може да подобри процесите, да увеличи ефективността и да предостави ценна информация за вземане на решения в комуникацията.
  • Ще проучите как AI може да подобри клиентското изживяване, да генерира потенциални клиенти и да оптимизира маркетинговите усилия.

Александър Иванов е изпълнителен директор на CreateX Digital Agency с над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. Основател е и на медийната група „Дигитално Дело“ и Агенция за ТикТок съдъжание Native.ntv. Водил е екипа на Google Дигитален Гараж за България. Бил е Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро е Main Brand Ambassador на организацията. Той е един от учителите по програма „Заедно в Час“, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен „Еразъм+“ проект, базиран на метода „обучение чрез преживяване“ с обучения в 5 държави.

Краен срок за регистрация и заплащане – 15 април 2024 г.

Такса за участие: 80.00 лв. (без ДДС) 
Такса за участие за редовни членове на НСНИ: 65.00 лв. (без ДДС)

Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.

ПРОГРАМА

9:00-9:30 – Регистрация
 
9:30-11:00 – ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: Практически приложения за брокери – ПЪРВА ЧАСТ
 
11:00-11:15 – Кафе-пауза
 
11:15-12:30 – ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ В ДЕЙСТВИЕ: Практически приложения за брокери – ВТОРА ЧАСТ

Сродни събития

18-юни-2024
18-юни-2024 Четвърти национален летен бал „Брокери и Приятели“ – Варна

Четвърти национален летен бал БРОКЕРИ и ПРИЯТЕЛИ 19:00 часа, 13 юли 2024 г. Комплекс “Морско казино”, ресторант “Градина” гр. Варна, на входа на Морската градина Скъпи колеги, Заповядайте на най-голямото празнично събитие за недвижими имоти в България! Поканете Ваши приятели, партньори и колеги! Задава се купон, за който ще се говори поне до следващото лято! Музика и сценично озвучаване от Alex DJs event solutions. Специално тази година с песни на живо ще ни отнесе NELS/Neli Gergova. Бутиково вино за настроение от deVina и естествено – десерт от кулинарните великани от МАНДЖЕРА. Миговете от вечерта ще запечата обектива на фотографа Ангел Жечев. Специална изненада за […]

Научи повече
07-юни-2024
07-юни-2024 Отворена среща дискусия ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС

ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС РАБОТИМ СЪВМЕСТНО – УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО БЕЗПЛАТНО СЪБИТИЕ  ВАРНА – 20 ЮНИ 2024 г. | 12:30 | ХОТЕЛ „ЧЕРНО МОРЕ”, зала „Варна“ Комисията по професионална етика към НСНИ организира поредна отворена среща – дискусия. АКЦЕНТИ: Как да работим с продавач и купувач едновременно? Етиката между професионалните  брокери. Как да работим заедно? Защо затварянето на офертите вреди на всички участници на пазара? Етиката в маркетинга – некоректни обяви. Стандарти за изчисляване на застроена площ. Анализ и тенденции на пазара на недвижими имоти. Тенденции на пазара на новото стоителство в гр. Варна. Ипотечното кредитиране и перспективите пред ипотечния пазар. Добри […]

Научи повече
06-юни-2024
06-юни-2024 БУРГАС – Присъствено професионално обучение за брокери на недвижими имоти, 8 ноември – 1 декември 2024 г.

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявява ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обновена програма, свързана с новите изисквания на ДОС гр. Бургас, 08 ноември – 01 декември 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“; ♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша; ♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, […]

Научи повече
30-май-2024
30-май-2024 ОНЛАЙН професионално обучение за брокери на недвижими имоти 6 юли – 10 август 2024 г.

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявява ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОБНОВЕНА ПРОГРАМА, СЪОБРАЗЕНА С НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ДОС ОНЛАЙН 06 ЮЛИ – 10 АВГУСТ 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“; ♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша; ♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, признато […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: