Девет нови компании бяха приети в НСНИ

Щастливи сме, че още в началото на 2024 година приветстваме нови членове, които избраха да се присъединят към голямото семейство на НСНИ. Задружната и изключително сплотена регионална структура Бургас прие в редиците си девет нови компании.  Добре дошли колеги!

БУРГАС:

„БГ Хоум ию“ ЕООД  с управител Владимир Ивов Филипов и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ ООД и „ВИП Морски имоти“ ЕООД.

ЯМБОЛ:

„Данимис 50“ ООД с управител Силвия Димитрова Славова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“ ООД.

„Дитрейд 99“ ЕООД / търговско наименование „Компас“ с управител Детелина Илиянова Петрова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“.

„Елит Консулт – Диана Иванова“ ЕТ  с управител Диана Иванова Иванова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“.

СЛИВЕН:

„Продай сам АП“ ООД с управител Петя Борисова Борисова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ ООД и „Кеър Естейт БГ“.

ПРИМОРСКО:

„Лилия Имоти“ ООД с управител Таня Колева Василева и поръчители „Доминита “ ЕООД и „Мега имоти“ ЕООД.

КАРНОБАТ:

„Компютър офис комюникейшън“  ЕООД /търговско наименование „Конфорто имоти“ с управител Таня Михайлова Колева и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“.

СЛЪНЧЕВ БРЯГ:

„Стела Турс 2013“ ООД / търговско наименование „Стела Реал Естейт“ с управител Стела Йорданова Водева и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ и „Лъки 288“ ЕООД.

НЕСЕБЪР:

 „Фортуна морски имоти“ ЕООД с управител Кремена Станчева Василева и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ ООД и „Брокерска къща Карнобат“ ЕООД.

Сродни статии

16-юли-2024
16-юли-2024 Летният бал “Брокери и приятели” на НСНИ във Варна събра близо 200 гости

Традиционният летен бал “Брокери и приятели” събра близо 200 гости в елегантния ресторант “Градина” на Комплекс “Морско казино” в град Варна. За перфектната организация и настроението на гостите се погрижиха представителите на Регионална структура Варна на Национално сдружение Недвижими имоти. Всички те бяха посрещнати на входа от домакините. Красиви тоалети и усмивки се запечатаха за спомен на елегантно украсена и брандирана фото стена. Специални благодарности на нашите партньори: Музика и сценично озвучаване от Alex DJs Event solutions, музиката на изпълнителката NELS/Neli Gergova, Бутикови вина deVina и кулинарните изкушения на МАНДЖЕРА. Миговете от бала бяха уловени от фотографа Ангел Жечев. Национално […]

Научи повече
08-юли-2024
08-юли-2024 Роля и употреба на протоколите за оглед и договорите

На 4 юли 2024 г. в централния офис на НСНИ се проведе дискусия между представители на бранша на тема „Протоколите за оглед и договорите за сътрудничество“. В дискусията се включи  адв. д-р Бисерка Маринова, която обърна внимание, че правенето на огледи е само една малка част от задълженията на брокера. Осъществяването на оглед само по себе си не означава, че трябва да има плащане на комисиона (според съдебната практика). Как агенциите за недвижими имоти и брокерите да защитават правата на клиентите? Как да защитят себе си от нелоялни клиенти? Къде се срещат доверие, професионализъм и етика? Правно становище Адв. Маринова […]

Научи повече
25-юни-2024
25-юни-2024 Отворена среща дискусия „ЕТИКАТА- МОСТЪТ МЕЖДУ НАС“ се състоя в гр. Варна

На 20 юни 2024 г. във Варна се проведе поредната отворена среща дискусия „Етиката мостът между нас“ под надслов „РАБОТИМ СЪВМЕСТНО – УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО”.     Събитието е част от кампанията на Комисията по професионална етика към НСНИ и набира все по-голяма популярност сред професионалистите в бранша. На събитието присъстваха повече от 100 участници, членове на регионалната структура на НСНИ във Варна, както и много професионалисти от града и страната. Основни теми бяха етиката между професионалните брокери, етиката в маркетинга и рекламата, добавена стойност на посредника и др. Обсъдиха се начините, по които работата между посредниците водят до най – добър резултат […]

Научи повече
24-юни-2024
24-юни-2024 Александър Бочев: Пазарът на недвижими имоти е спокоен

– Г-н Бочев, какво е състоянието на пазара на недвижими имоти в момента? – Много често ми задават въпроса – добър ли е пазарът. И винаги отговарям с контравъпрос – за кого да е добър? Много често се случва, че понякога пазарът е добър за продавачите, друг път за купувачите. Ако разглеждаме пазара от гледна точка на цените и движението им нагоре или надолу, за мен добрият пазар е този, който може да бъде лесно прогнозируем. През 2019 г. всички прогнози бяха разбити на пух и прах – вместо да тръгне надолу, пазарът се изстреля нагоре със светкавични темпове. В […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: