Девет нови компании бяха приети в НСНИ

Щастливи сме, че още в началото на 2024 година приветстваме нови членове, които избраха да се присъединят към голямото семейство на НСНИ. Задружната и изключително сплотена регионална структура Бургас прие в редиците си девет нови компании.  Добре дошли колеги!

БУРГАС:

„БГ Хоум ию“ ЕООД  с управител Владимир Ивов Филипов и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ ООД и „ВИП Морски имоти“ ЕООД.

ЯМБОЛ:

„Данимис 50“ ООД с управител Силвия Димитрова Славова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“ ООД.

„Дитрейд 99“ ЕООД / търговско наименование „Компас“ с управител Детелина Илиянова Петрова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“.

„Елит Консулт – Диана Иванова“ ЕТ  с управител Диана Иванова Иванова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“.

СЛИВЕН:

„Продай сам АП“ ООД с управител Петя Борисова Борисова и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ ООД и „Кеър Естейт БГ“.

ПРИМОРСКО:

„Лилия Имоти“ ООД с управител Таня Колева Василева и поръчители „Доминита “ ЕООД и „Мега имоти“ ЕООД.

КАРНОБАТ:

„Компютър офис комюникейшън“  ЕООД /търговско наименование „Конфорто имоти“ с управител Таня Михайлова Колева и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД и „Капитал Естейт“.

СЛЪНЧЕВ БРЯГ:

„Стела Турс 2013“ ООД / търговско наименование „Стела Реал Естейт“ с управител Стела Йорданова Водева и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ и „Лъки 288“ ЕООД.

НЕСЕБЪР:

 „Фортуна морски имоти“ ЕООД с управител Кремена Станчева Василева и поръчители „ИГ Провайд“ ЕООД, „Капитал Естейт“ ООД и „Брокерска къща Карнобат“ ЕООД.

Сродни статии

21-фев.-2024
21-фев.-2024 Сделките с имоти в София нараснаха с 44%

Над 27% повече продажби в шестте най-големи града Общо за страната увеличението през четвъртото тримесечие е с 15 на сто Чепеларе е №1 със 64% повишение Сделките с имоти в София нараснаха с близо 44% в периода от октомври до декември спрямо предходното тримесечие, показват данни на Агенцията по вписванията. През четвъртото тримесечие на миналата година в столицата са регистрирани 10 075 сделки с имоти, при 7001 продажби през третото тримесечие. По принцип четвъртото тримесечие на годината е най-добро за пазара на имоти и миналата година не прави изключение. Регистрираните покупки на къщи и апартаменти от октомври до декември в […]

Научи повече
19-фев.-2024
19-фев.-2024 Как да разпознаем коректния брокер на недвижими имоти?

Инж. Галина Максимова е експерт с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. От 1992 г. е собственик и управител на агенция за недвижими имоти „Софконсулт” ЕООД. Тя разказва за етиката на професията на брокера на недвижими имоти и как потребителите могат да следят за спазването ú. – Г-жо Максимова, в края на миналата година бяхте преизбрана за пореден мандат като председател на Комисията по професионална етика (КПЕ) към НСНИ. Кои са най-фрапиращите порочни практики на брокери на недвижими имоти, които достигат до Вас и има ли тенденция до КПЕ да достигат повече жалби и сигнали за некоректно поведение от страна на брокери […]

Научи повече
14-фев.-2024
14-фев.-2024 Как се променя жилищният пазар у нас и има ли тенденция за застой?

Жилищният пазар в България е в основата на икономическата дейност и социалното развитие на страната. През последните години се наблюдават значителни промени в този сектор, включително иновации в строителството, промени в динамиката на търсенето и предлагането, както и въздействието на глобалната пандемия. Темата за покупка на недвижимо имущество, както и цените на имотите е много актуална за обществото. Икономическия отчет на строителния сектор за деветте месеца на миналата година, изготвен от Камарата на строителите в България и публикуван на интернет страницата на браншовата организация, показва че жилищносто строителство и това на офис площи все още заема значителна част от строителната […]

Научи повече
09-фев.-2024
09-фев.-2024 Отчитаме значителен ръст в строителството

За периода януари-септември 2023 г. сектор „Строителство“ е произвел продукция на стойност 13 015 млн. лв., сочат данните на Икономическия отчет на строителния сектор, изготвен от Камарата на строителите в България. Сградно строителство, което включва жилищно и нежилищно строителство, формира произведена продукция за деветмесечието на 2023 г. в размер на 7 542 млн. лв., или с дял от 57,9 на сто от общо произведената продукция в сектора за разглеждания период. Произведената продукция в сградното строителство се увеличава с 24,8 на сто в сравнение с деветмесечието на 2022 г. по предварителни данни на НСИ. В инженерната инфраструктура произведената продукция за деветмесечието […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: