• София

Адрес: бул. Патриарх Евтимий №10, ет. 1, ап. 1
Тел.: +359 (02) 995 11 04
E-mail: office@remax.bg

Повече за RE/MAX България: www.remax.bg
Повече за RE/MAX Europe: www.remax.eu
Повече за RE/MAX LLC: www.remax.com

RE/MAX – глобалната мрежа от Агенции за недвижими имоти!

Основана през 1973 г., днес RE/MAX е най-голямата световна мрежа от Агенции за недвижими имоти, с независимо управление и собственост, с повече от 140,000 Агенти на недвижими имоти в 110 държави и територии. RE/MAX e бранд в недвижимите имоти със световна разпознаваемост.

Рецептата за успех в RE/MAX е фокусът върху хората: Клиентите, Агентите на недвижими имоти и собствениците на RE/MAX Агенции.

Предоставяйки водещи и постоянно обновявани инструменти и насоки за работа, подкрепа и възможности за кариерно развитие, RE/MAX поставя все по-високи стандарти за качествено и етично обслужване на Клиентите. Както Клиентите, така и Агентите на недвижими имоти се ползват от предимствата на глобалната партньорска мрежа на RE/MAX, което улеснява закупуването, продажбата, отдаването и наемането на различни недвижими имоти в международен мащаб.

RE/MAX навлиза в България през 2005 г. и е част от семейството на RE/MAX Europe, с над 30,000 Агенти и над 2,400 Агенции, в 42 държави.

Към Април 2023г., местната Мрежа на RE/MAX обхваща над 140 Агенти, от 19 Агенции, работещи в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе и Банско.