• София

Luximmo Finest Estates  — луксозни имоти в България и чужбина

Агенция Luximmo Finest Estates е основана през 2007 г. от предприемача Никола Стоянов и неговия екип като част от корпоративната група компании Suprimmo Real Estate Group. Тя е и единствената българска агенция носител на две отличия от престижния международен форум International Property Awards. През 2018 г. компанията получава приза за Най-добра агенция за недвижими имоти в България и се отличава като една от най-добрите в Европа.
Luximmo Finest Estates e носител и на високо отличие от Годишните награди на имотния портал Imoti.net – „Най-добър сайт за 2018 г.“
Компанията работи единствено във високия сегмент на пазара като обслужва клиентите си по стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Ние осигуряваме на клиентите си всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Консултираме както купувачи и наематели на луксозни имоти в страната и по целия свят, така също и продавачи и наемодатели, търсещи успешна реализация на своя имот сред нашите многобройни клиенти.
Luximmo Finest Estates е първата българска агенция, предлагаща луксозни имоти от най-високо качество и в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите над 20 офиса и представители в България и няколко партньорски офиси в Гърция, Русия, Великобритания и Ирландия, Австрия, Канада, Дубай, Абу Даби, Доминиканската Република и много други. Участваме редовно в множество мероприятия, свързани с имотите зад граница — изложения, конференции, семинари. През май 2019 година компанията представи България и участва със собствен щанд на мащабното изложение A place in the sun в Лондон. Същата година популярно британско предаване за имоти засне видео представяне на един от ембламатичните ваканционни домове в Созопол, част от портфолиото на Luximmo Finest Estates.
13 години след своето основаване Luximmo Finest Estates продължава да изпълнява амбициозна програма за развитие и позициониране на нови ключови пазари извън България с цел утвърждаването на Luximmo Finest Estates като международна агенция за елитни имоти, обслужваща клиенти по целия свят.

Luximmo Finest Estates – качество, престиж и обслужване по най-висок световен стандарт!