• Бургас
  • Несебър

Адрес:
Несебър – ул. „Иван Вазов“ 4, партерен етаж
Бургас – ул. „Васил Априлов“ 18, етаж 1
Тел.: 0889 904410 (Viber, WhatsApp)
E-mail: vasilev@capitalestate.eu
twitter.com/Capital_Estate
facebook.com/capitalestate.eu
youtube.com/capitalestateTV
Сайт: http://www.capitalestate.bg

„Капитал Естейт“ е българска агенция за недвижими имоти, базирана в Несебър и специализирана в посредничество при покупко-продажба на имоти в Бургас и Бургаска област от страна на български и чуждестранни клиенти. Нашият екип има богат, многогодишен опит в тази дейност и стремежът ни е да постигнем отлично качество на представяните услуги.
Опитайте с нас! Чудесни имоти, фантастично обслужване и сериозен подход! Тук бързо и лесно можете да рекламирате Вашите недвижими имоти, а ние от своя страна ще ги публикуваме на няколко големи международни портала.
Чрез дългогодишния ни опит в областта на недвижимите имоти ние детайлно опознаваме пазара и компетентно налагаме своите високи изисквания за качествено обслужване. Гарантираме добра организация, професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение. Главната ни цел е изграждането и поддържането на коректни и професионални взаимоотношения с всички наши клиенти и партньори. Точност, коректност и обслужването на европейско ниво са нашите главни приоритети. Ние предлагаме на нашите клиенти нови възможности за инвестиции, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки. Доверете се на нашия екип – ние сме винаги насреща, за да Ви консултираме и помогнем с професионални съвети по отношение на покупко-продажбите, отдаването под наем и управлението на Вашия имот.

Доверете ни се, защото да работим с Вас е удоволствие за нас.