• София

BULGARIAN PROPERTIES е водеща компания за недвижими имоти с дългогодишен опит и доказани успехи в сферата на консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, ново строителство, юридически и консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор.
Разполагаме със собствени офиси в големите градове на страната, както и в основните планински и морски курорти. Предлагаме имоти в София и цялата страна и работим във всички пазарни сегменти – жилищни и ваканционни имоти, луксозни имоти, търговски имоти и офиси, селски къщи, парцели, хотели, инвестиционни проекти, бизнеси и други.
От нашето създаване през 2003 г. до днес успяхме да се утвърдим като абсолютен лидер в имотните сделки както с български, така и с чуждестранни клиенти. Познати сме с отличното обслужване, което предлагаме, и постоянните иновации, които правим, за да следваме най-добрите световни практики.
Доказали сме се в успешната реализация на множество обекти ново строителство, както и на милиони кв.м. жилищна площ, ваканционни апартаменти, селски къщи, офиси и различни други видове имоти.
Никоя друга агенция не може да се похвали с нашия брой продажби, разнообразие и обем оферти, клонова мрежа, мащабно рекламно присъствие, постоянни иновации, безупречен имидж и изпълнение на всички поети ангажименти.

BULGARIAN PROPERTIES – вашият доверен партньор!