• Велико Търново

Адрес: ул. „Христо Караминков“  2
Тел.: 0896 755 778
E-mail: ivanov@bolyarskiimoti.bg
office@bolyarskiimoti.bg
Сайт: www.bolyarskiimoti.bg

Кантора „Болярски Имоти” е създадена през 2012 година в гр. Велико Търново с основна дейност посредничество, консултации и управление на недвижими имоти.
Екипът на „Болярски Имоти” е с доказан дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние ще отговорим на Вашите изисквания за професионално обслужване. „Болярски Имоти” е специализирана в обслужването на български и чуждестранни клиенти на територията на град Велико Търново.
За времето, в което работи на пазара на недвижими имоти, „Болярски Имоти” се радва на високо клиентско доверие като коректен, отговорен и дискретен партньор. Основни принципи за работа на „Болярски Имоти” са защита на инвестициите на своите клиенти, изграждане на доверие към бранша, стремеж към висок професионализъм, компетентност, коректност и професионална етика. Нашата цел като екип е да предложим професионално обслужване на клиентите си по целия път от решението за придобиване или наемане на имот до окончателната покупка/продажба, съответно наемане/отдаване под наем.
Опитът на нашия екип в бранша и съвместната работа на „Болярски Имоти” с доказани счетоводни и юридически кантори ни дава възможност да гарантираме юридическата и икономическа обезпеченост на всяка сделка или решение на наш клиент, реализирани чрез „Болярски Имоти”, като посредник или консултант.