• Пловдив

Тел.: 0897 47 47 10 (Младен Настанлиев – Управител)
E-mail: office@bohemihomes.bg
Сайт: https://bohemihomes.bg/

БОХЕМИ ХОУМС е агенция за недвижими имоти, член на НСНИ – Национално сдружение Недвижими имоти, и спазваща утвърдения от Сдружението Етичен кодекс, което гарантира европейски стандарт на услугата и коректно отношение към потребители и партньори. Ние сме Вашият доверен партньор при покупката или продажбата на имот, осигурявайки Ви надеждност, сигурност, професионално консултиране и отношение относно всеки въпрос и казус, свързан с недвижимите имоти.
За нас най-важното е да виждаме удовлетворението на нашите клиенти след продажбата на имота им на най-добра цена, в най-кратък срок и без никакви усилия от тяхна страна, както и удовлетворението в очите на клиентите, които са закупили мечтаният от тях дом или са направили желаната успешна инвестиция благодарение на нашата стопроцентова отдаденост към поетия ангажимент. Ние сме тук за да Ви помогнем да вземете най-правилното за Вас решение, което да Ви носи удовлетворение в дългосрочен план!
Решаването на най-различни казуси относно финализирането на сделки с имоти ни дава нужната увереност да се позоваваме на нашето мото „Име, на което можете да се доверите“.