• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ИЛЕЙН ИМОТИ ООД

  Управител: 
  Здравка Монева
  Градове: 
  Профил: 

           Компетенцията на "Илейн Имоти" обхваща всички дейности свързани с недвижимите имоти, а именно управление на всякакъв тип имоти, посредничество при продажба, консултации за инвестиране в недвижимо имущество, отдаване и наемане, и всичко, съпровождащо тези дейности. Упоритата работа и прецизността на екипа направи "Илейн имоти" лидер на пазара!

        Нашата агенция се ангажира с проверката и изготвянето на всички документи, небходими за изрядното протичане на сделките. Предлагаме съдействие при кандидатстване за кредити за закупуване на жилище и други имоти. Ние ще Ви насочим към кредитна институция, чиито условия са най-подходящи за Вас!

       "Илейн Имоти" разполага с млад, надежден, компетентен и отговорен екип! На разположение на нашите клиенти са брокери с опит и познания в областта на недвижимите имоти! Зад гърба си имаме множество осъществени сделки с промишлени имоти, парцели, вили, къщи и апартаменти, не само на територията на Русенска Област, но и в цяла България!

       Клиентите на "Илейн Имоти" могат да разчитат на коректност, компетентност, конфиденциалност и лоялност!

  Контакти:

  Тел: +359 890 202 128; +359 893 049 600; +359 892 497 974; +359 888 251 216

  e-mail: ilaneimoti@abv.bg

  www.ilaneimoti.com

  https://www.facebook.com/ilaneimoti/?ref=bookmarks

  офис: гр. Русе, ул."Александровска" № 1, вх.2, ет.3, офис 11

   

   

  Адрес: 
  1 улица Александровска
  РусеРусе 7000

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата