• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Бургас

  Информация за Структурата

   

  Регионалната структура на НСНИ в Бургас съществува още от 1996, създадена като организация на фирмите за недвижими имоти в Бургас /БАТНИ/, с председател Теодор Илиев. В началото организацията е асоцииран член на НСНИ, а в последствие става Регионална структура на Сдружението. 

  Към момента структурата обхваща 50 активно работещи компании за недвижими имоти в града и района, като тенденцията е броят да нараства. РС Бургас успя не само да се развие, но и да установи устойчиви партньорски взаимоотношения с местната власт и сродните бизнес организации в региона. РС на НСНИ Бургас успешно сътрудничи на Община Бургас, Областна администрация Бургас, представителствата в града на браншови и съсловни организации (Нотариална камара, Камара на строителите, Търговско промишлена палата и др.). Компаниите членове на РС на НСНИ в Бургас са официални партньори на Общината в проекта за изграждане на логистичен парк - Бургас.

   

  ВИЖТЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА НСНИ

  Председател: Стефка Калчева

  0896 727 141

  dazara9@abv.bg

   

  Членовете на НСНИ са фирми, занимаващи се с извършването на услуги в сферата на недвижимите имоти. Те са част от национална браншова организация с утвърден авторитет в страната и в международен план. НСНИ представлява техните интереси пред обществени институции, браншови, професионални и други организации. Членовете на организацията прилагат в своята работа утвърден от Общото събрание Етичен кодекс, съобразен с принципите на Европейския стандарт за посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти БДС EN 15733, международните етични правила на International Ethical Standard Coalition и българското законодателство, и се стремят към професионализъм и коректност. 

  Стани член на НСНИ

  Become A Partner

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата