• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  Ползи от членството в НСНИ

  1.Авторитет & Разпознаваемост

  Като член на НСНИ Вие добавяте към името на Вашата компания авторитетът, представителността и легитимността на националната браншова организация. НСНИ дава допълнителни гаранции за коректност и професионализъм пред клиенти, партньори, институции и бизнес организации. Като член  на НСНИ Вие имате право да поставите логото на организацията във вашия офис, сайт, рекламни и други материали, както и възможност за допълнителна реклама в рамките на организираните от НСНИ събития и чрез комуникационни канали (сайт, бюлетин, каталог). НСНИ отстоява интересите на бранша пред институциите и обществеността. Работи в посока намаляване на лошите практики и фалшивите реклами. Създава условия за легитимиране на професията в обществото, издигане на нейния престиж, увеличаване на респекта и уважението между професионалистите и от страна на потребителите.

  2.Подкрепа в професионалното развитие

  НСНИ подкрепя професионалното развитие на Вашите служители чрез обучения семинари и участия в проекти при преференциални условия. Чрез Центърът за професионално обучение на НСНИ имате възможност да придобиете важни и базови знания за уражняване на професията " Брокер на недвижими имоти" и да положите изпит за валидиране на знания за придобиване на държавен ценз за професионална квалификация. Чрез налагането на подобна практика, професионалното свидетелство се превръща във форма на регулация на бизнеса, която придобива все по-голяма популярност. Задача на НСНИ е да превърне този ценз в търсен от потребителите при избора на посредник.

  3.Подкрепа за Вашия бизнес

  НСНИ подкрепя Вашия бизнес като създава условия за партньорства чрез организирани национални и международни събития. Като член на НСНИ Вие ще имате достъп до национална и международна бизнес мрежа. Над 240 професионално работещи компании от цялата страна стават Ваши надеждни бизнес партньори. Като наш член ще имате достъп при преференциални условия до специално разработена за НСНИ MLS система, чрез която компании и агенти от страната обменят професионална информация по офертите, с които работят. Като водеща браншова организация НСНИ създава политики и налага добри пазарни практики, сред които работата с писмени и ексклузивни договори.

   

  4.Част от професионална общност с авторитет и история

  НСНИ е организация с 27- годишна история. Многократно е получавала отличия от престижни национални и международни професионални организации. Активно партнира на общините и централната власт, на българските университети и професионални училища. Поддържа сътрудничества с доказани международни организации в подкрепа на бранша за постигане на по-висок професионализъм в сферата на недвижимите имоти като CEPI-C.E.I. (Confédération Européenne de l'Immobilier/European Confederation of Real Estate Agents), CEREAN (Central European Real Estate Associations Network), FIABCI (Fédération Internationale des Administrateurs de Biens et Conseils lmmobiliers / International Real Estate Federation), NAR (National Association of Realtors), РГР (Российская Гильдия Риэлторов), IESC ( International Ethical Standard Coalition ) и др.

  5. Доверие на клиентите към Вас

  Един от основните фактори да бъдете успешни търговци е доверието на клиентите към Вас. Ставайки част от НСНИ вие ще засвидетелствате желанието си да работите легитимно, да спазвате етични правила, да придобивате и повишавате професионалната си квалификация, да си сътрудничете с останалите членове на Сдружението, да участвате в професионални събития, да бъдете информирани.

  6. Синергията на успеха

  Положителната синергия в НСНИ ще работи за вашия професионален успех. Вашата представителност зависи освен от фирмената ви политика и стратегия и от контактите и представителността, която изграждате в професионалната гилдия. А НСНИ е с признат авторитет в глобалния международен пазар и професионална общност. Членството в НСНИ ви дава възможност да участвате в конкурси, да печелите награди, да получавате професионални сертификати и титли. Вие се превръщате в истински професионалисти.

   

  Ние сме гарант за професионализма и коректността на нашите членове.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата