• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  НАЦИОНАЛНА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ


  Обща информация за ЦПО


  НАЦИОНАЛНА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ е център за професионално обучение към НСНИ - структурно обособено, специализирано, учебно-квалификационно звено с лиценз от Националната агенция по професионално образование и обучение (НАПОО) № 200912774/ 2009г. 

   

   

   


  Държавно Свидетелство за Брокери


  НСНИ издава държавно свидетелство за владеене на професията "Брокер на недвижими имоти" от Министерството на образованието и науката, признато за издаване на Европейски професионални карти..


  Обучение за Брокери


  НСНИ предлага 11-дневно специализирано обучение,  насочено към брокери с по-кратък практически опит, както и за всички останали, които имат нужда от повече теоретични знания. Програмата има и подготвителен характер за бъдещо валидиране на знания за получаване на държавно свидетелство за трета квалификационна степен по професия „Брокер“ специалност „Недвижими имоти“.

   

   

  Етика, знания, опит – трите опорни точки на професионализма.


  Семинари и Корпоративни обучения


  Специлизирани семинари на професионални тематики, свързани с новите пазарни тенденции, промяна на законодателство, бизнес практики и др.

  Корпоративни обучения по заявка за селектирана група курсисти по тематики, свързани с теорията и практиката в сферата на недвжимите имоти, и управлението на екипи и агенции за недвижими имоти.

   


  Лектори


  Лекторите на ЦПО към НСНИ са едни от най-опитните преподаватели с дългогодишен практически опит и специализации в сферата на недвижимите имоти, между които университетски преподаватели от УНСС, УАСГ, ИУ-Варна

   


  Обучения с ваучери


  Центърът за професионално обучение към НСНИ има споразумение с Агенцията по заетостта и осъществява професионално обучение с ваучери по програмата "Ваучери за заети лица 2014-2020" за придобиване на квалификация по следните професии.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата