• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Защо с брокер?

  Маркетинг и реклама. Професионално работещите компании разполагат със съответните ресурси и възможности за ефективна реклама на предоставените им имоти. Тук важна роля играе подготовката на информационния и снимков материал за имота, адекватната цена, познаването на съответната рекламна среда (интернет, печатна както и други рекламни канали).

  Консултация, проучване, проверка, информация и анализ. Професионално работещите компании представят пред своите клиенти и обществеността данни за пазарните тенденции, цените на имотите и очертават насоките за развитие на имотния пазар. На базата на анализ предоставя консултации и съвети свързани със ценообразуването на имота, законодателството, с техническите параметри на даден имот, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата на имоти и всякакви други  въпроси, които изникват в процеса на сделката.

  Успешни търговски преговори и ефективната комуникация с клиентите са съществен момент в работата на професионалния посредник. Организирането на огледи, съдействието за договаряне между страните, изготвяне на пълен пакет договори, проверка на собствеността и оформянето на изрядната документация на имота, подготовката и приключването на сделката, администрирането на цялостния процес на сделката са негов ангажимент.

  Допълнителни специализирани услуги. Професионално работещите компании обикновено разполагат със специалисти по ипотечно кредитиране, застраховане, последващо обслужване на имота, които могат да бъдат от изключителна полза за клиента.

  Намалява риска от грешки и измама. Професионалният брокер ще подготви за Вас всички документи и ще изключи онова, което би възпрепятствало успешната продажба. 

  Пести време и усилия за подготовката и събирането на различни документи и информация. Документацията по имотната сделка е тежка и изисква информираност и познания, за да се спестят евентуални пропуски и грешки. Предварителен договор за покупко-продажба с отбелязан ден и час на сделката и плащането защитавате интересите си на клиент.

  Пести ни ресурси за реклама и презентиране на имота. Успешно ще рекламира и презентира поверения му имот.

  Подготвя професионална и обективна оценка на имота и ценообразуване. Ценообразуване базирано на случайна и обща информация може да навреди както на продавача, така и на купувача на недвижим имот. 

  Гарантира удоволетвореност на страните. Професионалните консултатнти на недвижими имоти могат да ви разяснят пазарните условия, които ще определят процеса на продажба или закупуване. На всяка стъпка от имотната сделка те се грижат за това Вашите интереси да бъдат максимално защитени.

  Желаете да получите обективно и професионално мнение по въпроси свързани с покупката или продажбата на недвижима собственост, да бъдете сигурни и спокойни за Вашите решения? Имате нужда от консултация, препоръка или съвет по въпроси свързани с недвижимите имоти?

  Свържете се с нашите членове чрез контактнатната страница "НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ", като изберете онзи посредник, на който считате, че можете да се доверите, след като се запознаете с дейността му, професионалната квалификация и доказан опит.

  Partner

  БРОШУРА "ЗАЩО С БРОКЕР?"

  СЪДЪРЖАНИЕ

   

  Partner

  БРОШУРА НАП И НСНИ

  СЪДЪРЖАНИЕ

   

  Partner

  БРАНДИРАНЕ

  СЪДЪРЖАНИЕ

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата