• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ДОБРОМИР ГАНЕВ

   

  Добромир Ганев притежава дълъг опит в имотния сектор, както и многобройни професионални сертификати, удостоверения и признания, сред който и на CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, който го отличава като международен специалист в сферата на недвижимите имоти. Член на УС на Варненската търговско-индустриална Камара, член на УС на Асоциацията на франчайзите в България и един от учредителите на благотворителната организация Lions club Varna и член на Lions Clubs International. По време на своята кариера Ганев успешно консултира лично или чрез своя екип стотици инвеститорски компании и хиляди семейства.

  Магистър на Икономически Университет – Варна по специалност Икономика на Индустрията. Специализира Международна търговия и бизнес развитие към Института за спезиализации към Land O Lakes-Mineapolis-St.Paul-USA.

  Ирена Перфанова - Зам. председател
  Александър Бочев - Зам. председател
  Евгени Василев
  Анна Димитрова
  Румяна Георгиева
  Светлана Георгиева
  Ивайло Иванов
  Виктория Паунова

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата