• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  СЕКТОРЪТ НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ Е ЕДИН ОТ СТЪЛБОВЕТЕ НА ОБЩЕСТВОТО

  Дата: 
  02.08.2021
  Категория: 
  Имотен пазар

    Обръщение на Jordi Ribo, новият президент на FIABCI публикувано от FIABCI- Brazil

   

  За мен е чест да имам възможността да се обърна към Вас, в качеството си на новия президент на FIABCI, организацията, която в продължение на седем десетилетия е гласът на индустрията за недвижими имоти по целия свят. И това е първото нещо, което искам да посоча днес: „Недвижими имоти не е професия, не е сектор на икономиката, това е нещо повече от "индустрия" - това е един от стълбовете, на които е стъпило обществото".

  През тези седем десетилетия индустрията на недвижими имоти е преминала през много изпитания. Сега всички ние сме загрижени за социалното и икономическото въздействие на кризата Covid-19, но ние сме преминали и през други кризи и трудни сценарии от  1951г. досега. Сигурен съм, че ще се справим с това, както сме го правили и преди.

  Всички наши икономики, всички наши общества са изправени пред общо предизвикателство - предизвикателството на устойчивото развитие. Индустрията на недвижимите имоти е една от основите на нашето общество и ние трябва да поемем нашия дял от предизвикателствата в света и да се опитаме да бъдем винаги част от решението.

  Макар че трябва да се гордеем с нашата история и постижения, има какво още да се направи. FIABCI трябва да определи визия, бъдещи цели за нашата организация, които да определят бъдещите цели.

   

   Нашата мисия включва:

  • Въвеждане на бизнес и мрежова платформа
  • Внедряване на приобщаваща образователна политика
  • Насърчаване на високите постижения и иновациите
  • Световни събития от световна класа и мултиформатни събития
  • Развитие на глобалните консултантски услуги за недвижими имоти за публичния/частния сектор

  Това са приоритетите към, които аз и  екипът ми сме готови да приложим през следващата година.

   

   

  Източник: 
  FIABCI

  Други новини

  Новини

  Какво е професионалният брокер според НСНИ

  16 July, 2021
  Позиция опровержение по статия във вестник „Капитал“

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата