• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  НСНИ подготви двуезичен договор за наем

  Дата: 
  22.03.2022
  Категория: 
  Имотен пазар

   Във връзка със събитията в Украйна и засиленият поток от бежанци на територията на Р България, НСНИ подготви двуезичен договор за наем, който да бъде в услуга на гилдията.

  През последните седмици се забелязва нарастване на интереса към наемане на жилища от украински граждани в различни градове на страната. Получихме многобройни запитвания от членове на Сдружението с молба да бъде изготвен двуезичен договор, който да облекчи работата на брокерите. С цел да бъдем максимално полезни, от днес договорът е качен на уеб сайта на НСНИ в pdf и word формат в достъпната само за членове секция. 

  С решение на УС на НСНИ от 22 март 2022г., българо - украинският договор за наем ще бъде предоставен на всички заинтересовани агенции за недвижими имоти, които в момента търсят и настаняват в жилища под наем украински граждани. Всички агенции, които искат да използват в работата си двуезичния договор, могат да се свържат с офиса на НСНИ на електронна поща: office@nsni.bg

  Други новини

  Новини

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата