• София

SIMAR RE е агенция за недвижими имоти основана през 2013 г. Екипът вярва, че умението да разбираш индивидуалните цели на всеки клиент и спазването на поетия ангажимент са верният път към отличната брокерска услуга. За нас добрата сделка е тази, която оставя у клиента чувството, че е направил спокоен и информиран избор благодарение на обективната подкрепа на своя брокер.
Освен на дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, високият професионализъм на хората в нашия екип се дължи на допълнително придобити квалификации в различни области– право, търговски умения, продажби, управление, мениджмънт, психология.
Нашите принципи

  • Да поемаме само ангажименти, които можем да изпълним, за да се посветим изцяло на конкретните цели на клиента и да му осигурим безпрепятствено и прецизно обслужване.
  • Да предоставяме пълна и детайлна информация и алтернативни решения при всеки възникнал казус, съобразявайки се с интересите на клиентите.
  • Да предупреждаваме за всички ползи и загуби, които клиентът може да реализира със своите действия, дори това да означава пропуснати финансови постъпления за брокера и агенцията.
  • Да не отказваме партньорска дейност с други агенции за имоти, предоставени в нашето портфолио за продажба или отдаване под наем, спазвайки ангажимента си към клиентите  да достигнем до всички потенциални купувачи.

Всички тези задължителни фактори в нашия подход, доказани с годините, се превръщат в удовлетвореност у клиентите и в увереност в компетентността, ангажираността и етичната отговорност на екипа ни.