• Варна
  • Русе

Офис Русе:
Адрес: ул.“Кирил Старцев“ №12 (непосредствено до новата поща)
Тел.: 082/82-84-86, 0889 099 520;
Сайт:   www.mirela5ruse.imot.bg
Офис Варна:
Адрес: ул.“Райко Жинзифов“ №7 (под синия пазар и операта)
Тел.:052/69-71-44, 0988 716768
Сайт: www.mirela5varna.imot.bg/

 

Агенция за недвижими имоти МИРЕЛА-5″ работи успешно основно на пазара за недвижими имоти в Русе и Варна. В условията на конкуренция агенцията е утвърден лоялен партньор на своите клиенти и колеги.
Фирмата МИРЕЛА 5 е създадена в далечната 1992 г., предлага нещо повече от посредничество, ние предлагаме пълен пакет от услуги с гарантирано качество и компетентност.
Агенцията работи в сътрудничество с доказани адвокати, нотариуси и агенции за недвижими имоти.
Създадените добри контакти с експерти в инвестиционното проектиране и строителството ни позволяват изготвянето на перфектна документация при сключването на сделки с недвижими имоти.
Агенция за недвижими имоти МИРЕЛА 5 работи с едни от най-популярните банки в България, като това ни позволява да посредничим при различните форми на финансиране при покупката на имот.
Нашите основни принципи са:  ЛОЯЛНОСТ, КОРЕКТНОСТ, КАЧЕСТВО
Ние Ви даваме пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, осигуряваме необходимата реклама на заявените при нас Ваши имоти, като по този начин се стремим да намалим до минимум рисковете при сключването на сделки и да удовлетворим изискванията на всеки клиент.