• Варна

Адрес: бул. „Приморски“ 41
Тел.: +359 879 57 95 25
E-mail: office@imopolybg.com

Фирма за недвижими имоти „IMOPOLY“ има за цел да посредничи успешно на пазара с жилища, търговски обекти и поземлени имоти на територията на България. Нейната роля се състои в това да спазва етичните норми и да следи за чистотата на провеждане на покупко-продажбите, в които участва. Макар и млад бранд, IMOPOLY вече 1 година оперира в непростите условия на търговия. Екипът, който стои зад IMOPOLY, е сплотен и е заслужил мястото си в имотните среди.
Ангел Соколов започва кариерата си през 2012 година в Dream Home. През 2013 година преминава в Bulgarian Properties и Luximmo и получава грамота за „Най-успешен нов брокер“. През 2014 година получава приз за „Най-голяма комисиона от сделка“. Опитът от завършените сделки и трудът, вложен в периода 2012 – 2020 г., му помага да създаде IMOPOLY. Положил е изпит към НСНИ, а IMOPOLY е в Националния регистър за имоти.
Брандът е запазена марка в Патентното ведомство на Република България.
Мисията на компанията е да помага на повече хора с намирането на изгодни сделки. Да се разширява като държи висок стандарт на етика, честност и справедливост. Това мотивира екипа на IMOPOLY ежедневно.