• София

Член на НСНИ от 1996 г.

ESTATE TRIBUNE е запазена международна марка за професионално обслужване в сферата на недвижимите имоти с положителна репутация във водещите местни и международни професионални организации. На територията на България предлага посредничество при сделки с недвижими имоти, оценки на имоти от независими оценители, професионални финансови и пазарни анализи по международен стандарт, консултации, управление на имоти и проекти ново строителство, интериорен дизайн. Чрез своята мрежа от международни партньори предлага професионално обслужване и за сделки с имоти в чужбина. Работи в сектора на жилищните и бизнес имоти, включително цели сгради, сделки с поземлени имоти, комплексно и ексклузивно обслужване на нови проекти, обслужване на частни и корпоративни клиенти.
Нашата мисия е да прилагаме качествено обслужване, спазвайки съвременни методи на професионално обслужване в сферата на недвижимите имоти чрез квалифицирани кадри и колективен подход.
Нашият екип споделя опит и знания в международна среда. Постоянното повишаване на квалификацията и непрекъсната обмяна на опит са ключови за високото качество на обслужване на клиентите ни.
Членство в организации, професионални сертификации и дезигнации:
Института за финансови и пазарни анализи на бизнес имоти – CCIM Institute, Чикаго, САЩ; Института за управление на недвижими имоти -IREM, Чикаго, САЩ;
Института за маркетинг на луксозни имоти ILHM, Далас, САЩ;
Американската асоциация на реалторите NAR и CIPS Network;
Международната федерация за недвижими имоти FIABCI;
Международната коучинг Асоциация ICF;
The European Association of Real Estate Professionals CEPI – MMCEPI.