• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ЯВЛЕНА ШУМЕН ООД

  Управител: 
  Елиза Цолова
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 1994г.

  ЯВЛЕНА ЕООД е създадена през 1992 г. Екипът вярва, че трябва да е най-добрия в своята област и винаги се стреми към тази цел. Вярва, че работата изключително на българския пазар на имоти ги прави силни в това, което правят. Вярва, че клиентите са тяхната история и тяхното бъдеще. Вярва, че всеки един служител допринася за благото на
  компанията с работата, която върши. Вярва, че добре свършената работа се отблагодарява, а доволните клиенти се връщат отново.
  Основна мисия на фирмата е да осигурява спокойствие и сигурност за своите клиенти. Знае, че сделките с имоти са обвързани с много емоции, притеснения и колебания – някои хора правят само по една в живота си и искат да се чувстват уверени, че интересите им са защитени. Затова са си поставили за цел да предоставят най-висококачествената консултантска услуга на пазара и са фокусирани върху нуждите на клиентите си. Считат, че са една от водещите компании в своята сфера. За постигане на тези цели са разработили, внедрили и поддържат система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008. ЯВЛЕНА е една от първите и най-големи агенции за недвижими имоти в страната и предлага пълния спектър от услуги на българския пазар. Основателят на фирмата – инж. Страхил Иванов, е сред създателите и първите председатели на НСНИ.

  Ние разбираме само от недвижими имоти, но за тях знаем всичко!

  Контакти:
  Тел./ факс:   054/ 80 05 56
  e-mail: shumen@yavlena.com

  Адрес: 
  68 улица „Съединение“ вх. А
  ШуменШумен 9700

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата