• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ЮНИК ЕСТЕЙТС

  Управител: 
  Весела Илиева
  Градове: 
  Профил: 

  Текст:

  Unique Estates е специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на луксозни имоти от 2006 г. Обслужва клиенти в луксозния и корпоративния сегмент, дипломати и чужди граждани. 

  Компанията е част от AG Capital - холдинг, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти и включва дружества, които покриват пълния спектър от дейности: инвестиции в жилищни и офис сгради, консултантски услуги, кредитно консултиране и застраховки. Групата има над 1000 служители в 25 града.

  Unique Estates активно членува в Американската търговска камара, Френско-българската търговска и индустриална камара, Сдружението на фамилния бизнес и Българския форум на бизнес лидерите. Участва във всички събития, организирани от сдруженията, бизнес срещи и конференции и провежда редица корпоративни събития през цялата година за своите клиенти и партньори.

  От 2016 година Unique Estates е ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за имоти - Leading Real Estate Companies of the World®, и нейното луксозно лице - Luxury Portfolio International®. В нея членуват водещи компании за недвижими имоти от над 70 страни. Партньорството в мрежата е само с покана, базирана на проверени резултати и качество на услугата.

  Портфолиото от имоти е прецизно подбрано и разделено в селекции, които представят различните типове имоти: уникални градски и извънградски имоти, прекрасни имения, имоти на морето, в планината, голф дестинации, емблематични имоти в стара София и имоти по света. 

  Екипът на Unique Estates e изграждан с внимание към опита и компетентността. Консултантите са на разположение 7 дни в седмицата и като опитни посредници, те съдействат да реализирате своя имот при най-добрите условия.

   

  Контакти:

  гр. София

  бул. Патриарх Евтимий 17

  ул. Оборище 10

  0882 600 600
  e-mail: office@ues.bg

   

   

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата