• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ТЪРГ.БГ ООД

  Управител: 
  Георги Палпурин
  Градове: 
  Профил: 

  BROKER360 стартира своята концепция в края на 2018 год. Основен акцент в работата ни се явява интегрирането на технологични решения оптимизиращи процесите при реализация на сделки с недвижими имоти. Всички имоти по който обслужваме са с пълен виртуален 360 градусов оглед и точен адрес. Въведохме и изцяло нов формат за достъпване на данни за имота, базиран изцяло на VR360 технологията. 

  Отличава ни и нашето отношение към процеса по сключване на сделки с недвижима собственост, отстояването на интересите само на едната страна с цел избягване конфликт на интереси.

  BROKER360.BG беше отличен за "Най-добър сайт за недвижими имоти за 2019 год." от престижното годишно издание "Годишни награди на IMOTI.NET", както и с първо място за "Маркетингова стратегия на имот 2019". 

   

  www.Broker360.bg

  tel.: +359 889 531410

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата