• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  СИТИБУЛ ООД

  Управител: 
  Златко Стоянов Димитров
  Градове: 
  Профил: 

  История на фирмата

    Агенция за недвижими имоти СИТИБУЛ ООД е създадена през 1997 г. от Злати Димитров  с основна дейност- продажба на недвижими имоти. През годините компанията е успяла да разшири дейността си, съобразявайки се с бързо развиващия се пазар. Към момента агенцията работи  на няколко различни маркетингови нива- стопанисване и управление на недвижими имоти, консултация и продажба на апаратменти, сгради, офиси, парцели, финасиране. Брокерите работят както на територията на цяла София, така и в София- област. Фирма СИТИБУЛ ООД. разполага с офиси и в Перник, и Кюстендил. Към момента в офис София работи силен и спотен екип, състоящ се от млади, амбициозни и креативни хора, с необходимата квалификация.

    Когато през 1997 година Златко Димитров поставя началото на своята фирма, той стартира и един нов за времето си проект- Управленито на недвижими имоти.  Днес, четиринадесет години по- късно, броят  на стопанисваните имоти надвишава осемдесет, а хората, гласуващи доверие на фирмата стават все повече. До 2005 година Ситибул е единствената фирма на българския пазар, предлагаща подобен тип услуга. Дори към момента започното през 1997 година начинание, наречено "Стопанисване на имоти",  предлага най - добрите условия на имотния пазар и дава най - добрите гаранции на собствениците.

    През 2005 година СИТИБУЛ ООД.  започва сътрудничеството си с банка „ОББ" по проект за кредитиране на покупки на имоти и финансиране на клиентите. Така в лицето на агенцията потребителите откриват и сигурен финансов партньор.

   

   Дейност на организацията

    Като консултантска фирма основната дейност, която разива СИТИБУЛ ООД, е именно адекватното и изчерпателно съдействие при покупка или продажба на недвижим имот. Клиентът може да разчита още на:

   Точна пазарна оценка на имота

   Избор на имот от богата и актуална база данни, обновявана и поддържана ежедневно

   Съдействие за ипотечни кредити

   Правни и имотни консултации

   Нотариални прехвърляния, изготвяне и подбор на документи

   Маркетинг и реклама на всички нива, в български и международни онлайн медии, както и в българските печатни издания

    В случай, че искате да инвестирате във вече закупения със нас имот, или просто да улесните ежедневието си, оставяйки недвижимото си имущество в добри ръце, може да се възползвате от услугата: СТОПАНИСВАНЕ и УПРАВЛЕНИE НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

   

   

   

  Мисия

   Мисията е отговорна задача, поръчение. През многото години на имотния пазар компанията структурира  и йерархизира своите цели. Днес СИТИБУЛ ООД се води от идеята за пълно клиентско обслужване.

  „ За нас това означава: да предложим решения и избор от най- доброто, на най- добрата цена. Да удовлетворим всяка нужда на клиентите, да се съобразим с техните желания, възможности и идеи. Да защитим техните права и да им подарим усмивки!"

    За целта има ясна структура за изпълнение на задълженията и мотивирани, квалифицирани хора, които да помогнат за случването на тази мисия на компанията.

   

  Визия

    Визията я създават хората, от една страна- тези, доверили се на агенцията, от друга- тези, които съставляват нейния екип.

  „ Затова и във философията на компанията е заложена лоялността. Да бъдем лоялни един към друг на работното място и към колегите си, означава така да работим и с клиентите си."

    Мотивиран да постигне много, екипът на Citybul Ltd., залага на своите: позитивно мислене, креативност, амбициозност, толерантност, желание за работа, ангажираност, гъвкавост и усет. Успява да съчетае нюх на добър търговец и този на отличния психолог.

    Клинетите са различни, но тези, които са спечелени, са споделили своите най- добри впечатления и многократно са изказали своята благодарност.

  „ Ето това за нас е най- добрата визия: доволният клиент, който ще се върне отново при нас!"

   

   

  Цели

  Целите са онези нелеки задачи, които всеки си поставя, следва и постига рано или късно, зависимост от желанието и мотивацията.

    Защо трябва да е късно,като може да е още днес!

     Поставените през 1997 година цели- твърда лидерска позиция на пазара на недвижимите имоти, иновационно и различно отношение към клиента, богата гама от услуги, предлагащи се пазара- са вече факт.

    Към момента компанията работи за поддържането и развитието на тези постижения.

    Стреми се към усъвършенстване и достигане на нови пазари- извън рамките на България.

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата