• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  РАДУГА ПЛЮС

  Управител: 
  Татяна Всеволодовна Балюх
  Градове: 
  Профил: 

  Екипът на "РАДУГА ПЛЮС" има над 13 години опит в областта на недвижимите имоти и всички аспекти на сделки с имоти – покупко-продажба, съдействие при  кредитиране, отдаване под наем, управление, строително-ремонтни дейности. 

  Ние сме колектив от дългогодишно работещи специалисти в сферата на недвижимите имоти в района на  Бургас и Черноморието. Нашата философия се основава на ангажираност към качественото и стойностно обслужване, с предлагане на индивидуални  стратегии за всеки  наш Клиент. Успяхме да развием дългосрочни бизнес отношения с руско-, англо-, и немско говорящи колеги, като посрещаме специфичните нужди на Клиенти им и предлагаме решения по един индивидуален, иновативен и търговски начин.

  В "РАДУГА ПЛЮС" предлагаме пълен пакет услуги касаещи  Вашите сделки. Клиентите ни могат да се доверят напълно на опита ни и да получат консултации и съдействие, както и широк спектър от информация относно недвижимите имоти.

  Професионализмът и етичните бизнес практики винаги са били водеща сила в работата на "РАДУГА ПЛЮС".

   В резултат на това е и членството ни  в НСНИ.

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата