• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ПРИМЕА РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД

  Управител: 
  Диана Иванова
  Градове: 
  Профил: 

  ПРИМЕА ПРОПЪРТИС

  компания за недвижими имоти

   

  Да купиш или продадеш имот не е просто сделка! Домът не е просто обява, нито адрес или сграда! Домът е храм на нашата интимност, на нашето семейство и най-съкровенни емоции! Нашата мисия е да видим в нашите клиенти не просто купувача или продавача, а човекът, личността и неговите мечти и потребности. Мисията ни е да споделяме нашия опит с желанията на нашите клиенти в един общ успех!

  С повече от 20годишен опит на пазара на недвижими имоти, ПРИМЕА е съдала екип от професионалисти, като се стреми да поддържа високи стандарти на работа, основани на доверие, лоялност, коректност, както към своите клиенти, така и с партьори и колеги.

   

  Екипът на ПРИМЕА е специализиран в продажба и отдаване под наем на жилищни и ваканционни имоти, консултиране в областта на ново строителство и луксозни имоти. Пълно юридически обслужване, оценка на недвижим имот, маркетингово проучване и анализ, управление на имоти.

   

  Основател и управител на ПРИМЕА е Диана Иванова, магистър по икономика на недвижимата собственост, дългогодишен член на НСНИ и член на УС на НСНИ в няколко мандата.

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата