• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  МИРЕЛА 5

  Управител: 
  Латинка Вълкова
  Градове: 
  Профил: 

  Агенция за недвижими имоти "МИРЕЛА-5" работи успешно повече от 16 години, основно на пазара за недвижими имоти в Русе и Варна. В условията на конкуренция агенцията е утвърден лоялен партньор на своите клиенти и колеги. Агенцията работи в сътрудничество с доказани адвокати, нотариуси и агенции за недвижими имоти. Създадените добри контакти с експерти в инвестиционното проектиране и строителството ни позволяват изготвянето на перфектна документация при сключването на сделки с недвижими имоти. Агенция за недвижими имоти "МИРЕЛА-5" работи с едни от най-популярните банки, като това ни позволява да посредничим при различните форми на финансиране при покупката на имот. Офисите на агенцията се намират в центъра на град Русе, непосредствено до новата поща на адрес ул."Кирил Старцев" 12 и в центъра на град Варна на ул."Райко Жинзифов" 7 под синия пазар и операта.

  Фирмата МИРЕЛА 5 е създадена в далечната 1992 г.,предлага нещо повече от посредничество, ние предлагаме пълен пакет от услуги с гарантирано качество и компетентност.
  Агенцията работи в сътрудничество с доказани адвокати, нотариуси и агенции за недвижими имоти.
  Създадените добри контакти с експерти в инвестиционното проектиране и строителството ни позволяват изготвянето на перфектна документация при сключването на сделки с недвижими имоти. 

  Агенция за недвижими имоти МИРЕЛА 5 работи с едни от най-популярните банки в България, като това ни позволява да посредничим при различните форми на финансиране при покупката на имот. 

  Обявите за покупка, продажба, управление и наемане на недвижими имоти можете да видите на тази страница, както и на специализирания сайт imot.bg: 

  Имоти в Русе>     www.mirela5ruse.imot.bg

  Имоти във Варна>  www.mirela5varna.imot.bg/ 

  Нашите основни принципи са:  ЛОЯЛНОСТ, КОРЕКТНОСТ, КАЧЕСТВО

  Ние Ви даваме пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, осигуряваме необходимата реклама на заявените при нас Ваши имоти, като по този начин се стремим да намалим до минимум рисковете при сключването на сделки и да удовлетворим изискванията на всеки клиент.

  Телефони за връзка с агенцията: 082/82-84-86, 0889 099 520; 052/69-71-44, 0988 716768

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата