• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  КАНТОРА О56 ООД

  Управител: 
  КОНСТАНТИН ГАГАШЕВ
  СТЕФАН СТЕФАНОВ
  Градове: 
  Профил: 

   

  Агенция за недвижими имоти КАНТОРА 056 Ви предлага:
   

  -БЕЗПЛАТНО КОНСУЛТИРАНЕ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМОТИТЕ КОИТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ - Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с реализацията на покупко-продажба на недвижими имоти.

  - БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА НА ИМОТ - Агенцията съдейства за изготвяне на експертни оценки на имотите от водещи лицензирани оценители.

  -БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА БАНКОВО КРЕДИТИРАНЕ - Ние Ви помагаме и търсим за Вас най-добрите условия за кредитиране от всички банки. Поемаме ангажимента да съдействаме за осигуряване на избраната от Вас банка на всички необходими документи, касаещи имота.

  -ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ - Агенцията има грижата да подготви всички необходими документи за осъществяването на сделката.

  -ОСИГУРЯВАМЕ ПЪЛНО ЮРИДИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

  -ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - Консултираме продавача при определяне на реалната пазарна цена на предлагания имот.Осигуряваме публичност, чрез реклама в нашият сайт, интернет и печатни издания в областта на недвижимите имоти.Съдействаме за изготвянето на всички нужни документи за осъществяване на сделката от продавача.

  -ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - Даваме Ви пълна информация за състоянието на пазара за недвижими имоти към момента по зададени от Вас параметри.Консултираме Ви при избора на имот за да получите най-доброто от пазара.Нашите брокери провеждат с Вас огледи на предварително подбрани и одобрени от Вас имоти.Подготвяме пълния набор от документи за собственост на съответния имот и правим проверка за наличие на евентуални вещни тежести.

  -ОТДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА КВАРТИРИ И ОБЕКТИ - Имаме грижата да открием желания имот под наем или да намерим подходящия наемател.

  -НИЕ ОСТАВАМЕ ДО ВАС И СЛЕД СДЕЛКАТА - Приемане и предаване на имота съгласно условията от предварителния договор. Попълване на данъчна декларация за регистрация в данъчна служба.Съдействаме за смяна на партидите ток и вода.

  НИЕ  ЗАЩИТАВАМЕ  ВАШИТЕ  ИНТЕРЕСИ !

  • България
  • гр. Бургас
  • ул. Марица №81
  • Тел.: 0885 056 056
  • Имейл: kantora@056burgas.bg

   

   

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата