• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ИНТЕРДИЙЛ БГ ООД

  Управител: 
  ДИЯН ПЕТКОВ ПЕТКОВ
  Градове: 
  Профил: 

  През 2017г. с развитието на пазара и на база знанията, опита и контактите в бранша се създаде Агенция за Създаване и Управление на активи – „Интердийл БГ“, специализирана за пазара на имоти в гр. София и чужбина.

  „Интердийл БГ“ е правоприемник и естествено продължение на Агенция за недвижими имоти „Варненски имоти“ създадена през далечната 1994г в гр.Варна.

  Основна дейност на фирмите са консултантските услуги и експертна помощ, посредничество, изготвяне на експертни оценки на недвижими имоти и предприятия, управление на имоти, административни услуги свързани с придобиване  на собственост, от предпроектни проучвания, покупка, проектиране, изпълнение и завършване до ключ, както и последващо управление на имоти.

  Ние се ангажираме да предоставяме на клиентите си професионални услуги, помагайки им да вземат правилни решения и да сключат най-изгодната за тях сделка. Съдействаме им при получаването на банков кредит, консултираме ги с юридически съвети и предоставяме актуална пазарна информация.

  Сайтовете ни www.sofiareal.estate и www.varnareal.estate дават информация за извършваните от нас услуги и предимно екслузивните оферти за имоти.

  Агенциите работят активно по цялото българско черноморие,  в гр.София и в някои страни в Западна Европа. Към настоящия момент дружествата основно си партнират успешно с български, руски, английски, датски и израелски компании. Клиентите ни получават максимално съдействие и сигурност в процеса на покупко-продажбата, както и оптимален вариант при  инвестициите.

  Лицензи и сертификати.

  • Лиценз за оценка на недвижими имоти - Агенция по приватизация 1994г.
  • Диплом от Източно-европейски съюз на експерт-оценителите-  1998г.
  • Сертификат  за експерт-оценител от ЕСЕО - 2006г.
  • Сертификат за експерт по управление на недвижими имоти от ЕСЕО -2008г
  • Сертификати за кредитни консултанти от най големия кредитен посредник в България „Кредит Център“.
  • Член на Национално сдружение Недвижими имоти

  През периода от 2005г. до сега Агенцията е била външен банков консултант- посредник  за ипотечни кредити  или експерт-оценител към УниКредит Булбанк, СИБанк ЕАД, Райфайзен банк, МКБ Юнионбанк,  Алианц банк и Първа инвестиционна банка.  

  Дружествата се придържат към най-високи стандарти на професионално ниво и етика и продължават да се развиват и усъвършенстват в днешния пазар, с помоща на доволните си и лоялни клиенти.

  Някои от по-големите ни клиенти, които са с нас от самото начало и до днес са: „Бон Марин” АД, „Дета Меритайм“, „Юнимастърс“  ЕАД,  „ХСИ-Варна“, „Земя на рози” ООД , „Д-Транс“ ООД, „Наба Инвест“, ‚Комфорт“ ООД, Сладкарници „Крамер“, Ресторанти „Хепи“, „Планекс“ ООД, „Експрес гаранцион“ ООД, „Булминерал“ ООД, „Ай Ви Сейлингс“ ООД, „Идеамакс“ ООД, верига магазини „ЦБА“ и др.

   

  Контакти:

  InterDeal BG
  mob:+359 88 654 88 99

  email: interdealproperties@gmail.com

  Научавай за нас първи

  Абонирай се за нашият ежемесечен Информационен бюлетин.

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата