„КОМФОРТ БРОКЪРС“ и „ФОРОС“ се сливат и стават едно цяло КОМФОРТ & ФОРОС БРОКЪРС

Днес имаме удоволствието да Ви съобщим новината от брокерския сектор за обединение на две от водещите агенции, членове на Национално сдружение Недвижими имоти, два силни бранда и екипите им за постигане на още по-висока степен на удовлетворение на клиентите, по-голям пазарен дял и още по-високо качество на услугите.

Агенциите за недвижими имоти „КОМФОРТ БРОКЪРС“ и „ФОРОС“ стават едно цяло за територията на Варна

КОМФОРТ & ФОРОС БРОКЪРС!

Новаторският подход и дългогодишният опит ще вървят ръка за ръка, като крайната цел ще си остане максималното удовлетворение на всеки, който реши да използва услугите на  КОМФОРТ & ФОРОС БРОКЪРС.

Няколĸo мeceцa eĸипитe на „Комфорт Брокърс“ и ФОРОС бяха в пpoцec нa обединяване на дeйнocтите нa ĸoмпaниитe. С тази стъпка двете компании и техните екипи ще обединят усилия в посока на предоставяне на още по-добра и качествена услуга.

Днec с официално cъoбщeниe мениджърът на „Комфорт Брокърс“  АНГЕЛ ПАНАЙОТОВ и управителят на “ФОРОС”  ДОБРОМИР ГАНЕВ cпoдeлиха пoвeчe зa cливaнeтo нa двaтa бpaндa.  Oт дyмитe им cтaвa яcнo, чe ĸoмпaниитe щe oбeдинят дейностите и портфолиата си с имоти.

Какво каза Ангел Панайотов:

„Увepeни cме, чe тaзи пpoмянa щe бъдe пoлoжитeлнa зa бранша на недвижими имоти и за нашите клиенти. По този начин щe paзпoлaгaмe c пoвeчe pecypcи, зa дa cъздaдeм oщe пo-дoбpи предложения за Вас. Toвa щe ни пoзвoли дa бъдeм пo-eфeĸтивни и иновативни в работата си. Най-важното сред предимствата на това сливане е постигането на баланс в името на нашите клиенти. Блaгoдapим Ви за съвместната ни работа и тепърва най-доброто предстои!“

Какво каза Добромир Ганев:

„Тази промяна ще положи началото на нещо ново и по-добро за нашите клиенти. През всичките 30 години опит в бранша на недвижимите имоти нашата цел и мисия е била удовлетворението на клиентите и заемане на още по-голям пазарен дял на територията на гр. Варна. Затова ние продължаваме да се развиваме и градим, но вече ръка за ръка с агенция за недвижими имоти „Комфорт Брокърс“. Вдъхновени сме от това партньорство и се надяваме заедно да покоряваме нови върхове и лидерски позиции.“

Кои са ФОРОС?

Създадена през 1993 г., „ФОРОС“ е една от първите компании в България, опериращи в бизнеса с недвижими имоти. Предлагат на клиентите си най-високо качество услуги, като резултат от дългогодишния опит и установени традиции.

Мисията на „ФОРОС“ е да бъде активен участник на пазара на недвижимите имоти в България, като предоставя висококачествени услуги и консултации в сферата на покупко-продажби, наеми и управление на имоти.

Кои са „Комфорт Брокърс“?

„Комфорт Брокърс“ ООД  е една от водещите и бързо развиващи се агенции за недвижими имоти, действаща на територията на град Варна, която е част от холдинга на „Комфорт“ ООД, компания с традиции и опит вече цели 33 години. Оновната мисия на агенцията е да се постави началото на нещо ново и по-добро в полза на  клиентите. Представляват директно инвеститори и строители, като управляват процеса по проектиране, подготовка на строителната документация, реклама и маркетинг и съответно реализацията на продажбата, както и съдействие на частни лица за покупко-продажбата на техните имоти или за закупуването на такива.

Тяхното мото е: „Защото знаем значението на думата „КОМФОРТ“ !“

Сродни статии

05-апр.-2024
05-апр.-2024 “Futures Thinking – възможни реалности” ще се проведе на 23 април

Събитието е организирано от списание Enterprise и Българска стопанска камара. НСНИ е дългогодишен партньор на списание Enterprise. За всички членове на НСНИ е договорена отстъпка от 20 процента при ОНЛАЙН ЗАЯВКА ЗА БИЛЕТ СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ. ПРОМОКОД ЗА ОТСТЪПКА NSNI20 Подробна информация и онлайн регистрация за събитието ТУК

Научи повече
05-апр.-2024
05-апр.-2024 За 13 години жилищата в България са поскъпнали с близо 80%

България е на второ място в Европейския съюз по годишен ръст на цените на жилищата през четвъртото тримесечие на 2023 г., сочат данни на европейската статистическа служба Евростат. В края на миналата година жилищата в страната ни са поскъпнали с 10,1% на годишна база. Преди България е само Полша с ръст от 13 на сто, а на трето място е Хърватия с годишно покачване от 9,5%. На обратния полюс са Люксембург и Германия, където цените на жилищата са отбелязали годишен спад от съответно 14,4% и 7,1%. На трето място е Финландия с понижение от 4,4 на сто. От страните, за които […]

Научи повече
04-апр.-2024
04-апр.-2024 Софийските агенции, членове на НСНИ възстановиха дейността на Регионална структура София

 На 3 април, в деня в който София отбелязва 145 години от обявяването на нашия град за столица, се проведе учредително събрание на което софийските агенции, членове на НСНИ възстановиха дейността на регионална структура София. На събитието присъстваха новоприети компании, както и дългогодишни членове на Сдружението. След проведено гласуване беше избран седем членен управителен съвет на РС София с Председател Даниела Грозева от ВЕДА КОРЕКТ, член на управителния съвет на НСНИ. За членове на УС  на РС София бяха избрани: Динко Тодоров от „КОНСУЛТ 23“ Росен Костадинов от „ГОЛДЪН КИЙ ГРУП“ Надя Антова от „НАДИЛЕНА РИЪЛ ЕСТЕЙТ“ Венета Христова от […]

Научи повече
29-мар.-2024
29-мар.-2024 ДЕСЕТ НОВИ КОМПАНИИ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ НСНИ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ

През месец март голямото семейство на НСНИ  нарасна с още десет компании. Посрещаме с Добре дошли! ПОДКРЕПА ИМОТИ ЕООД гр. Пловдив КОЛИЗЕУМ ЕСТЕЙТ ЕООД гр. Пловдив АГЕНЦИЯ МЕЧТА ООД гр. Пловдив РЕДЖИНА ЕСТЕЙТ ЕООД гр. Хисаря КРИОС ООД гр. Пловдив МАКСМЕТАЛ 2012 ЕООД  гр. Пловдив ЕМПАЙЪР ЕСТЕЙТ ООД гр. Пловдив АВАНГАРД РИЪЛ ЕСТЕЙТ.БГ ЕООД гр. Пловдив ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ПРО ЕООД гр. София АБ ИМОТИ КОНСУЛТ ЕООД гр. София Уважаеми колеги, пожелаваме Ви успех и Ви очакваме на всички събития организирани от НСНИ!

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: