Безплатен Уебинар: “Кредити за българи в чужбина и чужденци в България”

НСНИ и CreditLand Ви канят на безплатен уебинар на тема

„Кредити за българи в чужбина и чужденци в България”, който ще се проведе на 30.11.2023 г., четвъртък от 15.30 ч., онлайн чрез регистрация. 

Апартамент в големия град или къща на село? Вила в планината или пък студио в морските ни курорти? Жилище, в което да отседне, когато се прибере в България, инвестиционен имот за отдаване под наем или просто спокойно местенце, където да прекара старините си? Всеки българин в чужбина, рано или късно обмисля закупуване на имот в родината си. Възможно ли е обаче получаването на ипотечен кредит за българите в чужбина? Независимо дали целта на покупката е за инвестиция или за лично ползване, има решение за финансиране с кредит от българска банка.

В последните години в България пребивават и работят все повече чуждестранни граждани. Много от тях избират да останат у нас за по-дълго време и предпочитат да закупят жилище, вместо да живеят под наем. Те често срещат известни трудности да получат банково финансиране, но все пак има възможност да получат ипотечен или потребителски кредит при определени условия.

Целта на нашия уебинар е да споделим част от богатия си опит с кредитите за българи с доходи от чужбина и за чужденци, работещи в България. Какви са най-честите проблеми при този тип кредити: документи за доходи и кредитна задлъжнялост от други държави; специфични изисквания на банките; комуникационни и логистични проблеми; достанционно кандидатстване за кредит, пълномощни и набавяне на документи.

Какви са прогнозите в банковото кредитиране за 2024 г. и какви са възможностите за финансиране на строеж на къща, това са само част от темите, които ще бъдат коментирани.

Creditland е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Консултантите на компанията помагат на своите клиенти в търсенето на най-изгодното предложение за кредит – от избора на оферта до успешното отпускане на средствата чрез безплатна консултация за всички аспекти на финансирането.

От 20.02.2017 година Кредитланд е вписан като необвързан кредитен посредник в регистъра на Българска Народна Банка. Член е на Асоциацията на кредитните посредници в България (АКПБ) и понастоящем Деян Василев, изп. директор на Creditland, е зам. председател на АКПБ.

Не пропускайте възможността бъдете по-добре информирани. Лектори ще бъдат експертите в кредитното консултиране Деян Василев, Изпълнителен Директор, Петър Илиев, Оперативен Директор, Георги Канайков Директор Консултантска мрежа и Милена Витанова, Директор Партньорства.

Регистрирай се безплатно за Creditland уебинара „Кредити за българи в чужбина и чужденци в България“.

Бъдете подготвени и за тенденциите на 2024 г и какво да очаквате от банките в ипотечното кредитиране.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

Уебинарът ще се проведе през платформата ZOOM. Преди събитието всеки участник ще получи линк за включване.

ВНИМАНИЕ! Максималният брой участници през платформата ZOOM е 100 души, които ще бъдат допускани по реда на присъединяването им и само при наличие на предварително направена регистрация.

Краен срок за регистрация 29 ноември 2023 г.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

 

Сродни събития

18-юни-2024
18-юни-2024 Четвърти национален летен бал „Брокери и Приятели“ – Варна

Четвърти национален летен бал БРОКЕРИ и ПРИЯТЕЛИ 19:00 часа, 13 юли 2024 г. Комплекс “Морско казино”, ресторант “Градина” гр. Варна, на входа на Морската градина Скъпи колеги, Заповядайте на най-голямото празнично събитие за недвижими имоти в България! Поканете Ваши приятели, партньори и колеги! Задава се купон, за който ще се говори поне до следващото лято! Музика и сценично озвучаване от Alex DJs event solutions. Специално тази година с песни на живо ще ни отнесе NELS/Neli Gergova. Бутиково вино за настроение от deVina и естествено – десерт от кулинарните великани от МАНДЖЕРА. Миговете от вечерта ще запечата обектива на фотографа Ангел Жечев. Специална изненада за […]

Научи повече
07-юни-2024
07-юни-2024 Отворена среща дискусия ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС

ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС РАБОТИМ СЪВМЕСТНО – УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО БЕЗПЛАТНО СЪБИТИЕ  ВАРНА – 20 ЮНИ 2024 г. | 12:30 | ХОТЕЛ „ЧЕРНО МОРЕ”, зала „Варна“ Комисията по професионална етика към НСНИ организира поредна отворена среща – дискусия. АКЦЕНТИ: Как да работим с продавач и купувач едновременно? Етиката между професионалните  брокери. Как да работим заедно? Защо затварянето на офертите вреди на всички участници на пазара? Етиката в маркетинга – некоректни обяви. Стандарти за изчисляване на застроена площ. Анализ и тенденции на пазара на недвижими имоти. Тенденции на пазара на новото стоителство в гр. Варна. Ипотечното кредитиране и перспективите пред ипотечния пазар. Добри […]

Научи повече
06-юни-2024
06-юни-2024 БУРГАС – Присъствено професионално обучение за брокери на недвижими имоти, 8 ноември – 1 декември 2024 г.

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявява ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обновена програма, свързана с новите изисквания на ДОС гр. Бургас, 08 ноември – 01 декември 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“; ♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша; ♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, […]

Научи повече
30-май-2024
30-май-2024 ОНЛАЙН професионално обучение за брокери на недвижими имоти 6 юли – 10 август 2024 г.

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявява ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОБНОВЕНА ПРОГРАМА, СЪОБРАЗЕНА С НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ДОС ОНЛАЙН 06 ЮЛИ – 10 АВГУСТ 2024 г. Модулните обучения на НСНИ предлагат уникалната съвкупност от следните предимства: ♦ ОБНОВЕНАТА ПРОГРАМА е съобразена изцяло с новия държавен образователен стандарт (ДОС) за професия „БРОКЕР“, специалност „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“; ♦ ЛЕКТОРИТЕ са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години опит в бранша; ♦ включен ИЗПИТ за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Удостоверение за професионално обучение за владеене на част от професията „БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“, признато […]

Научи повече
Стратегически партньори на НСНИ: