• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  7 кредитни препятствия, които най-често провалят имотната сделка

  Дата на провеждане: 
  14.04.2021 15:00 до 16:30
  Място на събитието: 
  ОНЛАЙН

  7 КРЕДИТНИ ПРЕПЯТСТВИЯ, КОИТО НАЙ-ЧЕСТО ПРОВАЛЯТ ИМОТНАТА СДЕЛКА

  БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

  14 април 2021 г., 15:00-16:30 ч.

   

   Защо получаваме отказ за финансиране от банката?

  ► Кои са основните пречки за одобрение на ипотечен кредит?

  ► Как да ги преодолеем?

  Отговори на тези и други въпроси ще получите по време на организирания от НСНИ уебинар, в партньорство с "Кредитланд".

  "Кредитланд" е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 г. Мисията им е да помагат в търсенето на най-изгодното предложение за кредит, според индивидуалните изисквания на потребителите.

  Една от най-неприятните ситуации в бранша е, когато клиентът хареса имот, успее да  договори неговата цена, но сделката пропада, защото получава отказ за финансиране от банката. Точно върху този проблем ще бъде фокусът на предстоящия семинар. На него екип експерти от "Кредитланд" - Деян Василев (Изпълнителен директор), Петър Илиев (Оперативен директор) и Милена Витанова (Директор партньорска мрежа) ще Ви разкажат за най-честите кредитни препядствия, които могат да провалят имотната сделка, за основните пречки за одобрение на ипотечен кредит и как те да бъдат преодолени.

   

  ПРОГРАМА

  I)     Кои сме ние? Встъпително представяне на "Кредитланд".

  II)    Кредитни препятствия, които провалят имотната сделка.

  1. Лоша кредитна история
  2. Ниска оценка на имота
  3. Недостатъчни доказани доходи
  4. Данъчни задължения
  5. Сделки на „данъчна оценка“
  6. Кредитиране на Акт 14
  7. Документални проблеми с имота

  III) Възможности за партньорство с Кредитланд. Какво предлагаме на брокерите за недвижими имоти.

   

  ЛЕКТОРИ

   

  Деян Василев стартира "Кредитланд" през 2005г. и ръководи разрастването й до 80 активно работещи консултанти в 15 града в България. Същевременно, "Кредитланд" се стреми да предлага възможно най-високо качество на кредитно консултиране и за тази цел  инвестира в постоянното обучение и професионално развитие на консултантите, които си партнират с "Кредитланд".

  Деян Василев е Председател на Асоциацията на кредитните посредници в България (АКПБ) и Изпълнителен директор на финансовия портал MoitePari.bg.

   

   

   

  Петър Илиев заема длъжността Оперативен директор на кредитния посредник "Кредитланд" от 2015 г., където понастоящем управлява екип от повече от 60 професионални кредитни консултанти. Основател е и основен лектор в CreditLand Academy, задълбочен обучителен курс за кредитни консултанти. Разработил е статистически регресионен модел за изследване на цената на жилищния кредит в България и влиянието на основни макроикономически и финансови показатели върху нея. Води потребителски обучения и семинари за кредитна култура и права на кредитополучателите у нас.

   

   

   

  Милена Витанова е Директор Партньорска мрежа на "Кредитланд". Милена притежава над 14 годишен опит в банковия сектор, като преди да се присъедини към екипа на "Кредитланд" е заемала ръковидни позиции в две от големите банки в България.

   

   

   

   

   ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

   

  Краен срок за регистрация: 12 април 2021 г.

  Уебинарът ще се проведе през платформата ZOOM. Преди събитието всеки участник ще получи линк за включване.

  ВНИМАНИЕ! Максималният брой участници през платформата ZOOM е 100 души, които ще бъдат допускани по реда на присъединяването им и само при наличие на предварително направена регистрация. Събитието ще бъде излъчвано на живо във Фейсбук страницата на НСНИ, където може да бъде гледано от неограничен брой желаещи.

  ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯАлександра Георгиева, специалист Политики и бизнес развитие на НСНИ, 0 879 590 901, georgieva@nsni.bg

   

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата