• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Онлайн-семинар на НСНИ

  Дата на провеждане: 
  14.08.2019 14:00 до 15:00

  Уважаеми членове на НСНИ,

   имаме удоволствието да Ви покани на втория онлайн-семинар на НСНИ на тема:

     МОДЕРНАТА КОМУНИКАЦИЯ

  С НАСОЧЕНОСТ КЪМ БИЗНЕСА С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ


  Лектор: Доц. д-р Даниела Илиева
  14 август 2019г., 14.00 – 15.00ч

   

  РЕГИСТРАЦИЯ ТУК

   

   

  ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА:

   

  - защо времето и комуникациите са важни
  - как измерваме времето
  - как комуникираме в бизнеса с отговорност
  - аспекти на вербалната комуникация - как да съкратим изреченията и да боравим с точните думи
  - как да използваме невербалната комуникация за по-добро разбиране на явните и скрити послания
  - как да пишем имейли, които уважават времето

  Уменията за комуникация в бизнес среда са важни не толкова за отсрещната страна, а за нашето собствено усещане за подготовка, адекватност към ситуацията, мястото и участниците в комуникационния процес. Съвременните умения за комуникация не са толкова спазване на конкретни правила, а по-скоро развиване на комплексни умения като познание за невербална комуникация, вербална компетентност и вербална интелигентност, междукултурни особености, етикет, протокол, етикет и управление на личностен и корпоративен имидж.
  Модерната комуникация вече е стремеж да накараме другите да се чувстват добре в нашата компания, без да натрапваме своята персона, знания и умения.
  Обучителният модул разглежда бизнес комуникацията и причините, поради които тя се изменя и „модернизира“ с тенденции към опростяване на правилата. В забързаното ежедневие най-ценният ресурс на всички е времето и неговата ограниченост налага „забързване“ и на правилата на общуване.

  ЗА ЛЕКТОРА:

   

  ДОЦ. Д-Р ДАНИЕЛА ИЛИЕВА е лектор във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и в международния факултет на University of Sheffield. Дисциплините, които попадат в нейната експертиза са бизнес комуникации, бизнес етикет и протокол, стратегически мениджмънт, управление на човешките ресурси и корпоративна социална отговорност.
  Тя е сертифициран трейнър по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) и Коучинг, акредитирана от Международната НЛП Асоциация, Американския НЛП Борд, Американския Борд по Хипнотерапия, както и от Европейския консул по менторство и коучинг. Тя е експерт по презентационни умения и публична реч, придобила образователна степен доктор с разработка на тема „Методика за усъвършенстване на презентационни умения”.  
  Професионален трейнър-консултант по бизнес етикет и протокол, доц. д-р Даниела Илиева е сертифицирана от EUROPROTOCOL – Европейското Училище за Протокол. Профилът й включва богат опит в бизнес коучинг, мениджмънт на бизнес процеси, бизнес комуникации, публични изяви и говорене пред публика, междукултурна комуникация и презентационни умения.
  Често канена като гост-лектор на различни академични и бизнес събития. През декември 2016г. презентира на световно признатото събитие TEDx във Варна тема, свързана с личностен успех, НЛП и комуникации. Тя е единственият трейнър и преподавател в България, който комбинира областите НЛП, модерен бизнес етикет, международен протокол и мениджмънт на имиджа. Като консултант и трейнър, сред нейните клиенти са Microsoft, Sitel, Pepsi, Unitcargo, Pipe System Bulgaria, Novartis, големи правни кантори, както и други частни и правителствени организации. Тя е също национален консултант към Junior Achievement Bulgaria по бизнес етикет и международен протокол.
  Доц. д-р Даниела Илиева е Изпълнителен директор на Фондация „Право и Интернет” – международно призната неправителствена организация, която работи в областта на право, свързано с информационните и комуникационните технологии. В момента тя се занимава с изпълнението на многобройни национални и международни проекти на организацията, както и инициира нови проекти.
  Тя е сертифициран експерт по Международен туризъм и хотелиерски мениджмънт, има бакалавърска степен по Бизнес администрация, и магистърска степен по Маркетинг. Освен това е доктор по Икономика (Социално Управление) и е добила академичната длъжност доцент по Управление на бизнес процеси и бизнес комуникации с книгата си „Mentoring: process, guidelines and programs”(„Менторството: процес, насоки и програми”).

   

  Онлайн-семинарът се провежда без такса и е предназначен само за членове на НСНИ!

  В него ще имат възможност да се включат първите 100 регистрирали се участници.

  Семинарът ще се проведе през онлайн платформата Zoom.us

  За да я използвате е необходимо предварително инсталиране на приложението на Zoom.us

  След като веднъж го направите, ще можете да участвате във всички бъдещи уебинари на НСНИ.

  Всеки един регистрирал се участник ще получи допълнителни инструкции на посочения в регистрацията имейл как да стане това и линк за включване в уебинара в деня на събитието!

  Очакваме Ви!

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата