• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА - СТАРА ЗАГОРА

  Дата на провеждане: 
  12.10.2021 09:30 до 17:00
  Място на събитието: 
  Стара Загора

  КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА

  КАК ДА МОТИВИРАМЕ ПРОДАВАЧИТЕ ДА ПОДПИШАТ ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР

  12 октомври 2021 г., 09:30-17:00 ч.

  гр. СТАРА ЗАГОРА, бул. "Патриарх Евтимий" 79, Бест Бутик Хотел, Конферентна зала

  Присъствено обучение на АКАДЕМИЯТА на НСНИ

  Договорът за изключителни права при посредничество за продажба на недвижим имот е една от най-успешните формули за реализация на имот и е приложим навсякъде по света, включително и в България. Изключителното представителство е най-върховното ниво на доверително взаимоотношение между клиент и брокер. Ексклузивният договор за продажба е най-добрият начин продавачът да продаде имота на най-добри за него условия!

  Уникална и сложна е услугата на брокера, на когото продавачът е доверил ексклузивните права за продажба на имота си. За брокера тя е изключителна отговорност, а за продавача е от изключителна полза.

  Как да убедите клиента в предимствата на ексклузивната услуга ще научите в първото по рода си професионално обучение на НСНИ, фокусирано единствено и само върху договорите с изключителни права.

  ПРОГРАМА:

  • 09:00 - 09:30 - Регистрация
  • 09:30 - 11:00 - I Част
  • 11:00 - 11:15 - Почивка
  • 11:15 - 12:45 - II Част
  • 12:45 - 13:45 - Обедна почивка
  • 13:45 - 15:15 - III Част
  • 15:15 - 15:30 - Почивка
  • 15:30 - 17:00 - IV Обучение 

  ОСНОВНИ ТЕМИ:

  1. Видове договорни взаимоотношения между агенции и клиенти
  2. Предимства на договорите с ексклузивни права
  3. Връзката между договорите с ексклузивни права и ефективността на брокера и агенцията
  4. Задължителни клаузи в договорите с ексклузивни права
  5. Подготовка и провеждане на първи разговор с клиента
  6. Структура на срещата
  7. Процесът на убеждаване
  8. Заблудите на клиентите
  9. Заблудите на брокерите
  10. Предимства на Laris MLS - платформа за споделяне на ексклузивни оферти
  11. Често срещани трудности
  12. Водене на преговори – основни принципи
  13. Последващи действия след подписване на договор

  ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

  ИРЕНА ПЕРФАНОВА: Ирена Перфанова е Заместник-председател на УС на  НСНИ по международната дейност oт 2018 г. и Председател на НСНИ през мандата 2014 г.–2018 г., а член на УС на НСНИ от 2009 г.  Член на Борда на Европейската асоциция на професионалистите по недвижими имоти CEPI от 2017 г. Член на REM Group към UNECE /Икономическия съвет за Европа към ООН/, Президент на FIABCI-Bulgaria в периода 2011 г.–2014 г. и член на УС  2007 г.–2020г., Член на Световния борд на FIABCI в период 2014 г.–2018 г., а в периода 2008 г.-2018 г. заема последователно позиции като Вицепрезидент и Президент на няколко комитета в организацията. Наградена е с медал за особени заслуги за развитие на FIABCI. Председател на Съвета на браншовите организации към Българската търговско- промишлена палата 2018 г.-2019 г. и в момента Заместник-председател. Преподавател по бизнес преговори и търговски сделки с недвижими имоти в ЦПО на НСНИ. Инициатор и участник в организирането и провеждането на множество конференции, събития и учебни програми, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие.Професионалист с 27 години богат опит в сферата на недвижимите имоти и сделките с ексклузивни права, носител на професионалните дезигнации - CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, ABR, SRS, FIREC. Инженер по вътрешна архитектура, Магистър по недвижими имоти, професионален Медиатор, Realtor – член на NAR, Оценител на недвижими имоти. Сертифициран коуч с професионални интереси в Corporate, Life и Health Coaching.

  ДОБРОМИР ГАНЕВ: Добромир Ганев е настоящ председател на УС на НСНИ. Ганев има над 25 години опит на пазара на недвижими имоти в България. Член на УС на Асоциацията на франчайзите в България, Член на българската макроикономическа асоциация. Учредител на НАЗП, Член на УС на Варненската търговско-индустриална камара. Създател на Лайънс клуб Варна, част от Lions International. Редовен докторант на Икономически университет - Варна по специалност "Икономика и управление". Специализация по международна търговия и бизнес развитие към Института за специализации към Land O Lakes-Mineapolis-St.Paul-USA. Сертификати: CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, международен специалист в сферата на недвижимите имоти; SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти. Арбитър към Софийски Арбитражен Съд към „Международна Асоциация за Правосъдие и Арбитраж“. През 1993г. година основава ФОРОС и до днес е неин управител. През 2008 г. създава проекта ФОРОС - Франчайзинг.  През 2009 г. основава GVA Sollers Solutions, партньор на глобалната компанията GVA Worldwide, специализирана в сферата на бизнес имотите, консултантска дейност, управление на портфейли от активи и др. От май 2013 година компанията осъществява своята дейност под бранда "Sollers".

  ОНЛАЙН  РЕГИСТРАЦИЯ 

  Краен срок за регистрация и заплащане – 08 октомври 2021 г.

  • Такса за участие : - 160.00 лв. (без ДДС)
  • Такса за участие за членове на НСНИ - 140.00 лв. (без ДДС)

   

  Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.

   

  ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:  тел. 0879590900 - Юлия Недялкова, специалист "Политики и бизнес развитие"

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата