• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  КАК БЕЗПРОБЛЕМНО ДА ОТДАВАМЕ И НАЕМАМЕ ИМОТ

  Дата на провеждане: 
  18.08.2021 16:00 до 17:30
  Място на събитието: 
  онлайн

  КАК БЕЗПРОБЛЕМНО ДА ОТДАВАМЕ И НАЕМАМЕ ИМОТ

  БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

  ПРАВНИ И ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ, НАЕМАТЕЛИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА АГЕНЦИИ

  18 август 2021 г., 16:00-17:30 ч.

  •  Основни критични точки при отдаването на имот под наем, с които се сблъскват собствениците, и как да се предпазят от опити за злоупотреба с имота им. Каква е ролята на проверката на наемателите?
  • Какво е важно да знаят наемателите при търсене, наемане на имот и подписване на договор.
  • Договорите за наем-важните клаузи. Описи и протоколи. Задължения на страните по ЗУЕС.
  •  Кои са най-честите спорове между наемодатели и наематели? Какво да правим, за да не стигаме до съдебни процеси?
  •  Какви са добрите решения за двете страни и какви подходи трябва да се използват по време на целия процес?
  •  Как професионалните брокери могат да намалят рисковете както за наемодателите, така и за наемателите? Как да избирате професионален брокер.
  •  
  •  
  • Отговор на тези и други въпроси ще получите по време на организирания от НСНИ уебинара от адвокат Александър Тонев, юридически съветник на НСНИ, и Добромир Ганев, председател на НСНИ.
  •  
  • Адв. АЛЕКСАНДЪР ТОНЕВ: Александър Тонев има над 15 години опит в представителството на български и международни банкови институции и дружества, както и консултиране в областта на банковото право, търговското право и вещното право. Специализирал е в Департамента по банково право на британската правна фирма Allen & Overy LLP, Лондон. Практиката на адвокат Тонев обхваща правни консултации и представителство по граждански и търговски дела, заповедно производство, изпълнително производство и търговска несъстоятелност, административно право и процес, ценни книжа и финансови инструменти, обществени поръчки и концесии, правен режим на интелектуалната собственост (патенти за изобретения, полезни модели, марки, дизайни, произведения). Той е асистент по "Правен режим на интелектуалната собственост" в Юридическия факултет на СУ „Св.Климент Охридски". Притежава магистърска степен по „Финанси" от Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - Свищов. Регистриран представител по индустриална собственост пред Патентното ведомство. Владее английски и руски език. Консултира НСНИ по въпроси на договорното и вещното право. 

  • ДОБРОМИР ГАНЕВ: Добромир Ганев е настоящ председател на УС на НСНИ. Ганев има над 25 години опит на пазара на недвижими имоти в България. Член на УС на Асоциацията на франчайзите в България, Член на българската макроикономическа асоциация. Учредител на НАЗП, Член на УС на Варненската търговско-индустриална камара. Създател на Лайънс клуб Варна, част от Lions International. Редовен докторант на Икономически университет - Варна по специалност "Икономика и управление". Специализация по международна търговия и бизнес развитие към Института за специализации към Land O Lakes-Mineapolis-St.Paul-USA. Сертификати: CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, международен специалист в сферата на недвижимите имоти; SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти. Арбитър към Софийски Арбитражен Съд към „Международна Асоциация за Правосъдие и Арбитраж“. През 1993г. година основава ФОРОС и до днес е неин управител. През 2008 г. създава проекта ФОРОС - Франчайзинг.  През 2009 г. основава GVA Sollers Solutions, партньор на глобалната компанията GVA Worldwide, специализирана в сферата на бизнес имотите, консултантска дейност, управление на портфейли от активи и др. От май 2013 година компанията осъществява своята дейност под бранда "Sollers".

  За да бъде уебинарът максимално полезен за Вас, можете предварително да зададете писмено своите въпроси към лекторите във формата за регистрация.

  ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

  Краен срок за регистрация: 17 август 2021 г.

  Уебинарът ще се проведе през платформата ZOOM. Преди събитието всеки участник ще получи линк за включване.

  ВНИМАНИЕ! Максималният брой участници през платформата ZOOM е 100 души, които ще бъдат допускани по реда на присъединяването им и само при наличие на предварително направена регистрация. 

  ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯЮлия Недялкова, специалист Политики и бизнес развитие на НСНИ, 0879 590 900, office@nsni.bg

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата