• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Стартира регистрацията за 2021 в PUBLICREGISTER.BG

  Published date: 
  02.11.2020
  Категория: 
  Имотен пазар

  От 1 ноември стартира регистрацията за 2021 година на юридически лица с предмет на дейност посредничество при сделки с недвижими имоти и физическите лица, упражняващи профията „Брокер на недвижими имоти“, в  ПРОФЕСИОНАЛНИЯ РЕГИСТЪР НА АГЕНЦИИТЕ, БРОКЕРИТЕ И АГЕНТИТЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ .

  Вече близо 70 компании и техните брокери намериха място в Регистъра и тяхната пререгистрация тече в рамките на ноември.

  Всички новорегистрирани за 2021 година агенции и брокери ще бъдат видими за крайните потребители още през текущата 2020.

  Включването в Регистъра е доброволно и той е отворен за абсолютно всички агенции и професионалисти в бранша.

  В Регистъра може да се вписва всяка агенция за недвижими имоти и нейните брокери и агенти, които приемат правилата на Международната коалиция за етични стандарти (IESC) - отговорност, поверителност, избягване конфликт  на  интереси, финансова отговорност, добросъвестност, законосъобразност, отразяване, стандарт на обслужване, прозрачност, доверие. Всяка една агенция може да представи на потребителите своя опит, мисия, визия и бизнес модел. Всеки брокер и агент може да декларира своето образование, професионални квалификации, специализации, сертификати и др.  

  Професионалният регистър дава възможност на клиентите - продавачи, купувачи, наемодатели, наематели - да изберат както агенция, така и конкретен брокер или агент, на които да се доверят при осъществяването на желаната от тях имотна сделка. 

  Като всяка икономическа сфера, бизнесът с недвижими имоти се нуждае от ясни правила и прозрачност. Професионалният регистър допринася в значителна степен за тяхното установяване и утвърждаване.

  Професионалният Регистър е достъпен на: https://publicregister.bg/bg/

  Author: 
  НСНИ

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата