• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

  Published date: 
  30.10.2020
  Категория: 
  Имотен пазар

  Честит професионален празник, уважаеми членове на НСНИ!

  Честит професионален празник, колеги!

   

  На днешната дата всяка година отбелязваме нашия професионален празник. Професията на брокера е една от най-авторитетните, уважавани и в същото време изключително трудна, изискваща пълно себеотдаване и компетентност в много области на човешкото познание.

  Въпреки трудностите, през които преминаваме, днес можем да се поздравим за усилията, които полагаме, продължавайки да градим успешно нашата професия „брокер на недвижими имоти“. Ние не просто продаваме имоти, ние помагаме на нашите клиенти да градят собственото си по-добро бъдеще.

  Новите предизвикателства изискват от нас да поемаме повече отговорности, да се адаптираме към по-сложните условия, за да не губим от фокус най-важното – доверието  и удовлетвореността на нашите клиенти.

  През изминалите години неведнъж сме доказвали, че заедно можем да преодоляваме големи препятствия и да постигаме успехи.

  Убедени сме, че проявявайки ежедневно високия си професионализъм ще продължим да защитаваме престижа на нашата професия.

  Скъпи колеги, от името на УС, екипа на НСНИ и лично от свое име сърдечно Ви поздравявам и Ви желая крепко здраве, целеустременост и непримиримост в битката за отстояване на добрия имидж на бранша и интересите на потребителите!

  ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

   

  Честит празник!

  Добромир Ганев,

  председател на УС на НСНИ

   

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата