• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  С луд купон бургаските брокери изпратиха поредна успешна година

  Published date: 
  17.12.2019
  Категория: 
  Имотен пазар

  За пореден път бургаските брокери, членове на Национално сдружение Недвижими имоти, се събраха, за да отпразнуват края на годината по традиция с шумен, щур купон, много веселие и много гости. Отново показаха, че са задружни и с големи сърца. Организатор на тазгодишния празник бе Агенция „Мега имоти“.

  Гости на купона бяха известните нотариуси Милена Илчева, Надежда Маркова, Гергана Чинева, Диана Районова, Любка Костадинова, както и представители на банките „ДСК“, „Пощенска банка“, „ОББ“, „Райфайзен банк“, „Уникредит Булбанк“, адвокати и строителни предприемачи, всичките те партньори на брокерите с недвижими имоти и немислима част от тяхната дейност.

  „В Бургас успяхме да преодолеем битовизмите и дребнотемието. Когато сме заедно можем всичко“, на това наблегна в приветствието си към колегите Румяна Георгиева - член на УС на НСНИ Румяна Георгиева. Бургаската организация е най-сплотената и най-голямата с 52 членове в цялото национално сдружение.

                                        

  Приветствие към своите колеги отправи и Десислава Зехирева - председател на УС на Бургаската структура. След което тя връчи благодарствена грамота за представителите на „Кантора 056“, „Инфомакс“ и „Рентбилдинг“ и специална грамота на Кремена Желева от „ДСК Дом” за принос и сътрудничество за развитие и подпомагане дейността на НСНИ през 2019 година.

  По традиция, организаторите избират една благотворителна кауза, за която да се дарят средства от името на всички гости. За втора поредна година изборът на търговците на недвижими имоти е проект „Шестица – жълтица“ на Сдружение „Верният настойник“. Тази година събраното дарение бе с почти 500 лв. повече от предходната – 1528 лв.

                                          

  На събитието бе поканен представител на Сдружение „Верният настойник“, който изказа благодарност към организаторите от Агенция „Мега Имоти“ и „Националното сдружение на недвижимите имоти –Област Бургас“ за протегнатата ръка.

  Събраните средства от дарителската кутия и кувертите бяха ритуално връчени от управителя на Агенция „Мега имоти“ Магдалена Фърчанова в специална кутия с формата на сърце.

  С много емоция бяха посрещнати и победителите от традиционната томбола, като печелившите си отидоха с бутилки вино или уиски.

  Собственикът на вестник „Фактор“ Росен Топкаров връчи наградата на фирма „Омега „Естейт - ваучер на стойност 1000 лева в реклама на страниците на изданието.

                                          

  Цялата регионална структура получи и грамота от вестника за партньорство през годините, която отново бе връчена от Росен Топкаров.

  Купонът продължи с избирането на най-добрите брокери в 7 категории и връчването на „Оскар“-и, както и с танци до полунощ. Конкурс избра най-добра танцова двойка, като независимото жури се затрудни твърде много, наложи се избирането на  двойка-спечелила сърцата на публиката.

  „Оскар“ спечелиха:

  Категория „Правосъдие и ред“ - „Във спора се ражда истината“ - Лариса  Костадинова Аврора

                                          

  Категория „Реклама и маркетинг“ - „Мисията е възможна“ - Румяна Георгиева, „Инфомакс“

                                          

  Категория „Образование“ - „Със знания към просперитет“ – Стефка Калчева, „Дазара”

                                          

  Категория „Туризъм“ - „Незабравими спомени “ – Светослав Киров – „Рент Билдинг“

                                          

  Категория „Мода и стил“ - „ Жена на всички времена“ – Донка Джендова,  „Мантини”

   

                                          

  Категория „Забавления“ - „ Неуморни в танците и в сделките“ – „Тераком“,  сем. Пирьови

                                          

  Категория „Социални мрежи и технологии“ - „Сърфираме за да прогресираме“ – Константин Гагашев и Стефан Стефанов, „Кантора 056“
                                

  Author: 
  Фактор

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата