• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Обръщение на Добромир Ганев, председател на НСНИ

  Published date: 
  30.10.2019
  Категория: 
  Имотен пазар

  Честит професионален празник, уважаеми членове на НСНИ!

  Честит професионален празник, колеги!

   

  От името на Управителния съвет и екипа на Национално сдружение Недвижими имоти и от мое име искам да Ви поздравя с професионалния празник на брокерите и агентите на недвижими имоти в България – 30 октомври!

  Това е денят, в който традиционно обръщаме поглед към значимостта на нашата професия, към пътя, който сме изминали, към предизвикателствата, пред които сме изправени и промените, които ни предстоят.

  През тази година в НСНИ насочихме усилията си към някои от важните за бранша проекти – единен MLS, унификацията на договорите и професионалния регистър, чийто софтуер вече се изговя и до края на годината се надяваме да бъде готов. Традиционно проведохме редица срещи, събития, обучения и семинари за повишаване на квалификацията, знанията и уменията ни. Същността на професията ни е такава, че изисква постоянно да се интересуваме от съвременните процеси и тенденции и ни задължава непрестанно да се адаптираме към настъпващите промени. А адаптацията не е еднократно действие, то е постоянна нагласа и начин на мислене, който прави бизнеса по-ефективен и продуктивен.

  Вярвам, че нашата професия се е доказала като високо адаптивна, развивайки се 27 години в условията на постоянно променящи се пазари и висока конкуренция. Вярвам, че принос за това има непрестанното ни желание за самоусъвършенстване и постоянна работа, защото в живота на брокера няма работно време и няма почивни дни. Вярвам, че мотивация за това ни дава стремежът непрестанно да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, да оправдаваме тяхното доверие и да допринасяме за тяхното по-добро бъдеще.

  Затова с радост и гордост Ви честитя професионалния празник! Желая ви здраве, амбиция и енергия, за да продължим да сбъдваме мечтите на хората, да работим за техния комфорт, уют и благоденствие!

  Честит празник!

  Добромир Ганев

  Председател на УС на НСНИ

  Author: 
  НСНИ

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата